FENERBAHÇE

Ersun Yanal Tolgay Arslan transferi için ne dedi?

Fenerbahçe yönetiminin Beşiktaş'lı futbolcu Tolgay Arslan'ı renklerine bağlaması üzerine teknik direktör Ersun Yanal'ın tepkisi ne oldu?

Ersun Yanal Tolgay Arslan transferi için ne dedi?

Beşiktaş'lı futbolcu Tolgay Arslan'ın Fenerbahça ile anlaşarak sarı lacivertli camiaya transfer olması Ersun Yanal'ı memnun etti. Tecrübeli futbolcuyla daha önce bir araya gelen Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin yaptığı bu transferle muradına erdi.

ERSUN YANAL İLE TOLGAY ARSLAN ARASINDA NELER OLDU?

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal ve Fenerbahçe'nin yeni transferi Tolgay Arslan 2014/2015 sezonunda gurbetçi olduğu zamanlarda Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki kıyasıya rekabet zamanında bir fotoğraf çektirmişti. Trabzonspor'un eski kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal da o fotoğrafta yer alıyordu.

Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'a imza atması Trabzonspor camiasında büyük bir tepkiye sebep olmuştu. Tolgay'ın Beşiktaş'a transferi eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu da hayal kırıklığına uğratmıştı.

ERSUN YANAL NE DEMİŞTİ?

Ersun Yanal, o dönemde gurbetçi futbolcuya ağır sözlerle yüklenmişti: "Bana göre bir konuda el sıkışılıp, sözler verildiyse o iş bitmiştir. Maalesef etik olmayan bir sonuç. Umarım başarılı olur. Ancak yeteneklerimiz bizi bir noktaya kadar getiriyor. Umarım karakteri de onu bundan sonra çok daha iyi yerlere götürür ama umudum yok açıkçası!"

ERSUN YANAL 4 YIL SONRA MURADINA ERDİ

Bugün ise Ersun Yanal, Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe'ye gelmesiyle muradına erdi. 4 yıl sonra tecrübeli futbolcu Tolgay Arslan ve deneyimli teknik adam Ersun Yanal aynı takımda bir araya geldi. 

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, sakatlık ya da ceza olmadığı sürece Topal-Ekici-Tolgay orta sahasını bozmayı düşünmüyor. Bu futbolcuları kullanamadığı dönemlerde ise Jailson, Eljif, Alper, Ferdi ve Benzia hazır durumda olacak.

Yorumlar
TREND HABERLER