GALATASARAY

Galatasaray'ın kabusu Edin Visca

Şampiyonluk yolunda en kritik maçına Galatasaray deplasmanında çıkacak olan Başakşehir’de Edin Visca, büyük takımlara karşı performansıyla parmak ısırtıyor. Galatasaray'a 3 gol atan, 4 asist yapan Bosnalı’nın 3 büyüklere karşı ise 7 gol 13 asisti var.

Galatasaray'ın kabusu Edin Visca

2010’da geldiği Başakşehir’de her sezon harika istatistikler ortaya koyan Edin Visca, bu yıl da takımının skor yükünü çekiyor. Geride kalan 28 haftada 5 gol, 14 asistik bir performans sergileyen Visca, Galatasaray karşısında da takımının en önemli silahı olacak.

Bosnalı yıldızın büyük maçlardaki rakamları da oldukça dikkat çekici. Galatasaray’a karşı şimdiye kadar oynadığı maçlarda 3 gol attı, 4 kez gol pası verdi. Aslan’ın adeta korkulu rüyası olan başarılı oyuncu 3 büyüklere karşı ise 7 gol, 13 asistle oynadı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın bu kritik mücadeleye özel olarak hazırladığı Visca’nın da idmanlarda en etkili isimler arasında olduğu ifade edildi.

Arda Turan Galatasaray'a karşı oynayacak mı?

Devlerle yarışıyor : Avcı’nın Visca’nın üzerine titremesindeki bir diğer önemli etken de şu: Visca büyük takımlara karşı oynadığı maçların 15’inde gol ya da asist yaptı. Başakşehir, bu 15 mücadelenin yalnızca 1’ini kaybetti. 28 yaşındaki futbolcu ayrıca 5 büyük lig baz alındığından en fazla asist yapan ikinci oyuncu konumunda bulunuyor.

Galatasaray’dan çok sert açıklama! Temizlenecekler…

Kırmızısı hiç yok! : Kulüp kariyerinde 261 maça çıkan Edin Visca’nın 65 golü bulunuyor. Bosnalı yıldızın en dikkat çeken özelliği ise kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmemiş olması.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER