GALATASARAY

Galatasaray'dan 2 sürpriz transfer birden

Şampiyonluk yarışını bırakmayan Galatasaray'da yönetim harekete geçti.. Transfer çalışmaları şimdiden başladı. Hedefte ise iki isim var..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'dan 2 sürpriz transfer birden

Gelecek sezonun kadrosunu planlayan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, yönetimden iki ismin alınmasını istedi...

LUYINDAMA'NIN BONSERVİSİ ALINACAK

Ara transferin son günü 3 milyon Euro'ya Standard Liege'den kiralanan Luyindama'nın sözleşmesine yazılan 5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu ise zorunlu değildi. Ancak Luyindama'nın performansını beğenen ve Marcao ile iyi bir ikili olduğunu gören teknik direktör Fatih Terim, 1.91'lik Kongolu stoperin bonservisinin de alınması için onay verdi. Ozan Kabak'tan Galatasaray'ın 11 milyon Euro kazanmasını sağlayan Terim, Marcao ve Luyindama'nın daha yüksek paralara satılabileceğini düşünüyor.

KALEDE İLK ADAY BELLİ OLDU

Muslera'yı yedekleyecek yerli kaleci arayışlarından bir türlü sonuç alamayan Galatasaray'da gözler Rizesporlu Gökhan Akkan'a çevrildi. Bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki file bekçisinin 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.Gökhan'la Beşiktaş ve Başakşehir'in de yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
TREND HABERLER