GALATASARAY

Galatasaray'da transfer harekatı!

İkinci Avrupa seferine çıkmaya hazırlanan Cenk Ergün, geniş bir liste doğrultusunda transfer harekatına girişiyor.

Galatasaray'da transfer harekatı!

Sarı-Kırmızılı kulübün futbol direktörü Cenk Ergün, ikinci Avrupa seferine çıkmaya hazırlanıyor...

Geçtiğimiz günlerde kurduğu temaslardan önemli geri dönüşler alan Ergün, kulüp başkanı Dursun Özbek’e rapor sunmuştu. Teknik direktör İgor Tudor’un da müdahil olduğu görüşmeler sonrası, transferde daha somut adımlar atılmasına karar verildi.

Bu doğrultuda Cenk Ergün, hedefteki isimlerin işini bitirmek üzere harekete geçecek. Osmanlı galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, M’brough’da kiralık oynayan Alvaro Negredo ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Ergün, 31 yaşındaki golcünün bonservisini elinde bulunduran Valencia ile pazarlık yapmak için İspanya’ya gidecek.

Başkan bütçe yetkisi verdi

Negredo’nun yanı sıra Galatasaray’ın gündemindeki bir diğer isim Bafetimbi Gomis için de adres İngiltere olacak. Marsilya’da kiralık oynayan Fransız golcüyle menacerler vasıtasıyla yapılan görüşmeden olumlu sonuç alan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Swansea kulübüyle yeniden temas kuracak.

Galatasaray’ın planı, Negredo ve Gomis’i transfer ederek, yeni sezona bu güçlü forvet hattıyla başlayabilmek. Özbek’in de transfer bütçesi konusunda, Cenk Ergün’e geniş yetkiler tanıdığı gelen haberler arasında.

Polis aracından skandal Dursun Özbek anonsu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER