GALATASARAY

Galatasaray'da sol kanada aday 4 isim var

Galatasaray'da Henry Onyekuru'nun sözleşmesi bitiyor.. Yerine yapılacak transfer için yönetim kolları sıvadı.. Şimdiden transfer listesinde 4 aday var.. İşte Galatasaray'ın Onyekuru'nun yerine düşündüğü isimler...

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'da sol kanada aday 4 isim var

Galatasaray'da sol kanat için transfer arayışları hız kazandı.. Listedeki 4 isim için Fatih Terim'in kararı bekleniyor..

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlamasını da yapıyor. Sol kanat için bu 4 isim ise; Babel, Bruma, Ribery ve Rodrigues..

İSTANBUL'A SICAK BAKIYORLAR

Şampiyonlar Ligi ve Fatih Terim, faktörleriyle Galatasaray transferde rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Galatasaray'ın yakın temas kurduğu bu isimler İstanbul'a gelmeye sıcak yaklaşıyor.

İşte Galatasaray'ın sol kanat transferi için belirlediği isimler:

BABEL : Fulham'la sözleşmesi sona eren Beşiktaş'ın eski oyuncusu Ryan Babel, skorer özelliğiyle Terim'in bu bölge için düşündüğü isimlerin başında geliyor.Devre arasında Fulham'a giden ve sezonu 5 gol 4 asistle tamamlayan Babel, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor.

BRUMA: Fatih Terim'le çalışmak için can atan Bruma, Leipzig'de mutsuz.Bu sezon Bundesliga'da 13 maçta forma giyip 1 gol 1 asist üreten Bruma, Leipzig'den ayrılırsa eski takımına dönme ihtimali çok yüksek.

RİBERY: Bayern Münih'ten ayrılacak olan Fransız yıldız, Galatasaray'ın yaklaşımına olumlu bakıyor.Şükrü Hanedar, Ribery'nin menajerinden randevu aldı. Görüşme iki hafta sonra..

RODRİUGES: Galatasaray'dan Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'e transfer olan Garry Rodrigues'in de sol kanat için önemli adaylardan biri….Arabistan'da bu sezon lig ve kupa dahil olmak üzere toplam 9 maça çıkan Garry, kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibe dönebilir..



Yorumlar
TREND HABERLER