SPOR MEDYASI

Galatasaray'da Mehmet Demirkol'u heyecanlandıran transfer

Galatasaray'ın yeni sezon transferleriyle ilgili spor yorumcusu Mehmet Demirkol'dan değerlendirme geldi.

Galatasaray'da Mehmet Demirkol'u heyecanlandıran transfer

Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında bu sezon önemli oyuncularla anlaşma sağladı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, sarı kırmızılı takımın yaptığı transferler arasında kendisini en çok heyecanlandıran ismi açıkladı.

Mehmet Demirkol'dan Gomis ve Fernando yorumu

Canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, Bafetimbi Gomis ve Fernando hakkında konuştu. Kendisini en çok heyecanlandıran transferin sorulması üzerine Demirkol şunları söyledi:

"Gomis beni çok heyecanlandırıyor. Fernando da iyi bir futbolcu. Bununla ilgili kuşkum yok. Son sezon fazla maç oynamadı. Daha çok sonradan oyuna girdi. Galatasaray'da futbol aklının orta sahada nasıl bir taktikle oynanacağına karar vermesi lazım."

Galatasaray'ın transferde bonservislere harcadığı para

Sarı kırmızılı takım bu sezon Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon, Mariano ve Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı. Galatasaray bu 5 oyuncu için toplamda 29 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.
Galatasaray sattığı oyunculardan ise 18 milyon Euro gelir elde etti. Bruma, 12,5 milyon Euro'ya Leipzig takımına giderken, Lukas Podolski 2,6 milyon Euro'ya Vissel Kobe'ye, Semih Kaya ise 2 milyon Euro'ya Sparta Prag'a transfer oldu. Cenk Gönen de 900 bin Euro'ya Malaga'nın yolunu tuttu. Wesley Sneijder ise bedelsiz olarak gönderildi.

Galatasaray'dan Lucescu açıklaması!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER