GALATASARAY

Galatasaray'da flaş Mbaye Diagne gelişmesi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon euroya kadroya katılan Galatasaray'da attığı gollerden çok davranışları ile ön plana çıkan ve bir türlü Fatih Terim'in gözüne giremeyen Mbaye Diagne için sürpriz bir iddia ortaya atıldı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'da flaş Mbaye Diagne gelişmesi

Süper Lig'i 30 golle gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne'nin satış listesine koyulmasının ardından  sürpriz bir transfer teklifi geldi.. 

ARABİSTAN'DAN TEKLİF GELDİ

Arap basınında çıkan haberlere göre, Galatasaray'ın golcü futbolcusu Diagne için Suudi Arabistan'dan flaş bir teklif geldi.Bu sezon Sumudica'nn çalıştırdığı Al Shabab'ın Diagne'yi transfer etmek istediği iddia edildi.Galatasaray'da gelecek sezon iyi bir teklif gelmesi halinde satılması düşünülen Diagne'nin yerine, Şampiyonlar Ligi için daha iyi bir santrfor transfer etme politikası belirlendi.

JUVENTUS İLE GÖRÜŞÜYORUM

Mbaye Diagne transfer açıklamasında ise "Hala Juventus ile iletişim halindeyim. Bir teklif gelirse kabul etmek için tereddüt etmem, çünkü Juventus çok büyük bir kulüp.Avrupa'nın en iyi golcülerinden biri olduğumu duymak gurur verici. Tebrikler almaya devam ediyorum." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER