FENERBAHÇE

Transfer bitti! Galatasaray formalı pozu internete sızdı

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Fenerbahçe ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki futbolcu Şener Özbayraklı’ya ödeyeceği rakam belli oldu.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Transfer bitti! Galatasaray formalı pozu internete sızdı

Galatasaray’ın Şener Özbayraklı ile 3 yıllığına anlaştığı ve her sene için 10 milyon lira ödeyeceği belirtildi. Böylece Galatasaray bonservisi elinde bulunan tecrübeli futbolcuya 3 sene için garanti ücret olarak 30 milyon lira ödeyecek.

Sarı-kırmızılılar Şener dışında Babel’le de anlaşma sağlamıştı. 32 yaşındaki Hollandalı futbolcuyla 2+1 senelik mukavele yapıldığı ve yıllık 2.3 milyon euro ödeneceği belirtildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Galatasaray'ın yeni transferi Şener Özbayraklı, sağlık kontrolünden geçti.

Taraflardan herhangi bir açıklama yapılmamasına karşın transferin kesinleştiği bugün ortaya çıkan bir fotoğrafla ispatlandı. Milli futbolcunun, Galatasaray'a imza atmadan önce yapılan sağlık kontrolleri sırasında üstünde sarı-kırmızılı idman formasıyla çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya düştü.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı lacivertli takımla yollarını ayıran sağ bek Şener Özbayraklı'nın sosyal medyada yaptığı bir hareketi adının anıldığı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Milli futbolcu, Fenerbahçe'yi takipten çıkardı ve tüm Fenerbahçe formalı fotoğraflarını da hesabından kaldırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar 4 yorum
TREND HABERLER