GALATASARAY

Galatasaray'da Denayer geri döndü

Sarı-kırmızılı takımda, Medipol Başakşehir 11'inde bazı isimler dikkat çekti. Fatih Terim zorlu maçta Jason Denayer'i stopere koyarak başladı.

Galatasaray'da Denayer geri döndü

Sarı-kırmızılı takımda, Medipol Başakşehir 11'inde bazı isimler dikkat çekti. Fatih Terim zorlu maçta Jason Denayer'i stopere koyarak başladı.

Belçikalı savunmacı, tam 71 gün sonra formasına kavuştu. Son olarak 4 Şubat'ta 20. hafta maçında Sivasspor deplasmanında oynayan ve sakatlanan Denayer, 8 haftalık forma hasretini bitirdi. Yıldız stoper son iç saha maçını ise 27 Ocak tarihindeki 19. haftada yapılan Osmanlıspor karşılaşmasında oynamıştı.

Maicon ve Selçuk sürprizi : Galatasaray'da Medipol Başakşehir maçı kadrosunda bazı sürprizler göze çarptı. Teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği'ne 1-0 kaybeden kadrodan bazı isimlere kesik uyguladı.

Terim, stoperde Maicon ve orta sahada Selçuk İnan'ı yedek bıraktı. Denayer ve Donk ile mücadeleye başlayan tecrübeli çalıştırıcı, hücum hattını ise bozmadı; Rodrigues, Feghouli, Belhanda ve Gomis 4'lüsü devam etti. Öte yandan, orta sahada Donk-Fernando ikilisi ilk kez birlikte forma giydi.

Havaray arızası : Galatasaray taraftarları maç öncesi kötü bir durumla karşılaştı. Zorlu mücadele için taraftarlar yaklaşık 3 saat öncesinde stat etrafında ve çevre ilçelerde toplanmaya başladı.

Ancak maça 1.5 saat kala önemli ulaşım araçlarından olan Havaray'ın arıza çıkarması sıkıntı yarattı. Taraftarların bir kısmı yaşanan bu arıza nedeniyle stada yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

Beşiktaş uyarısı : Karşılaşma öncesinde küfürlü tezahürata karşı özel olarak anons yapıldı. Sarı-kırmızılı kulübün bildirisinde iç sahadaki bir sonraki maçında Beşiktaş derbisi olduğu hatırlatıldı. Taraftarlara yönelik yapılan uyarı anonsunda küfürlü tezahüratlardan kaçınılması ve olası bir cezaya karşı hassas davranılması istendi.

Avcı'dan hücumcu kadro : Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Galatasaray deplasmanına geçen haftaki Yeni Malatyaspor maçından daha farklı bir kadroyla çıktı. Avcı'nın kadrosunda hücum ağırlıklı isimler dikkat çekti. Visca, Arda Turan, Elia ve Adebayor ön alanda görev alırken, Emre-Mahmut ikilisi orta sahayı oluşturdu. Abdullah Avcı ayrıca defans hattına da Manuel da Costa'yı koydu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER