GALATASARAY

Galatasaray'da büyük tehlike! Fatih Terim uyardı

Yeni Malatya maçına hazırlanan Galatasaray’da, Marcao, Onyekuru, Emre Taşdemir ve Linnes ceza sınırında. Bir sonraki hafta Kadıköy’e gidecek olan Aslan’da Marcao kart görürse, Luyindama ile birlikte Fener derbisini kaçıracak.

Galatasaray'da büyük tehlike! Fatih Terim uyardı

Lider Başakşehir’le aradaki 6 puanlık farkı azaltmak için Yeni Malatya maçına mutlak zafer parolasıyla hazırlanan Galatasaray’da sarı alarm...

Sarı-Kırmızılı ekipte Marcao, Onyekuru, Emre Taşdemir ve Linnes, yarın sahaya ceza sınırında çıkacak. Bu oyuncular kart görmeleri halinde, gelecek hafta Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Bu isimler arasında teknik ekibi en çok düşündüren oyuncu ise kuşkusuz Marcao... Özellikle Luyindama’nın da kupada gördüğü kırmızı kartın ardından Fenerbahçe derbisini kaçıracak olması sebebiyle, Marcao’nun olası bir cezası savunma hattında büyük sıkıntı yaratacak.

Terim’den kart uyarısı

Fanatik'te yer alan habere göre takımın teknik patronu Fatih Terim, ceza sınırında yer alan oyuncularını gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyarıyor. Tecrübeli hoca, her ihtimale karşın Semih Kaya, Ahmet Çalık ve Donk gibi, stoperde görev yapabilen oyuncularını hazır tutmaya çalışıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER