GALATASARAY

Mbaye Diagne'nin Galatasaray sendromu

Daha önce şampiyonluğa giden ya da taraftarı olan takımlarda oynamayan Mbaye Diagne bunun zorluğunu çekiyor... Yeteri kadar gol atamaması buna bağlı ve psikolojik.

Mbaye Diagne'nin Galatasaray sendromu

Galatasaray'da Mbaye Diagne, Kasımpaşa'dan büyük umutlarla transfer edildi. Gol makinesi deniyordu ama Cimbom'a transferinden sonra makine durdu.

Son oynanan Yeni Malatyaspor maçında oyundan çıkarken taraftar tarafından yuhalandı. 

Sarı-Kırmızılı oyuncu, Galatasaray'da psikolojik bir süreç yaşıyor. Gol atamadıkça da içine kapanıyor. Diagne, Galatasaray'dan önce şampiyonluğa oynamayan ya da taraftarı az olan takımlarda forma giydi.

STRESİN ŞİDDETİ SÜREKLİ ARTIYOR

Üzerindeki stresin nedeni de bu... Mbaye Diagne, Kasımpaşa dışında, TJ Teda, Ujpest, Westerlo, Shabab, Lierse, Ajaccio gibi takımların formasını giydi... Oynadığı takımlar vasat ve o takımlarda baskı yaşamıyordu. Galatasaray'da ise gol atamadıkça taraftar baskısını yakından hissetti ve sonrasında da eleştiri oklarının hedefi oldu.

ELEŞTİRİLERE SERT CEVAP VERDİ

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, sosyal medya hesabından eleştirilere sert cevap verdi. Yıldız golcü, "Bazı b.ktan mesajlar görüyorum ama sokakta gerçekten futboldan anlamayan aptal insanlar var. Sezon sonunda hepsinin çenesini kapadığını göreceğiz" dedi.. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER