GALATASARAY

Galatasaray'a haber gönderdi! Dönmek istiyor

Devre arası transferi için çalışmalara erken start veren Galatasaray, Onyekuru’yu kiralamak adına Monaco ile görüşmelere başlarken, Aslan’ın eski yıldızı da gelmek için can atıyor. Geçen sezondan beri Galatasaray ile iletişimini hiç kesmeyen Onyekuru, “Ben gelmeye hazırım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin. Evime dönmek istiyorum” sözleriyle mesajı verdi.

Galatasaray'a haber gönderdi! Dönmek istiyor

Falcao’nun verimini artırabilmek için hücum hattına mutlaka hızlı bir oyuncu isteyen teknik direktör Fatih Terim, Onyekuru’nun ismini yönetime verirken, operasyon çoktan başladı. 

Monaco cephesiyle erkenden temas kuran Galatasaray, devre arasında eski yıldızına yeniden ‘Parçalı’yı giydirmekte kararlı. Fransız ekibiyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu olduğu öğrenilirken, futbolcu cephesinde de sorun yok. Galatasaray’ın geçen sezonki lig ve kupa şampiyonluğunda 16 gol, 6 asistlik performansıyla kilit rol oynayan Onyekuru, Aslan olmak için adeta can atıyor.

Kulüple iletişimini hiç kesmeyen ve hatta geçtiğimiz aylarda Florya’ya ziyarete gelen Onyekuru, yaşanan son transfer gelişmelerinin ardından yönetime haber gönderdi. Onyekuru, “Ben gelmeye hazırım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin. Evime dönmek istiyorum” sözleriyle mesajı net şekilde verdi. Kısacası Onyekuru da, en az Galatasaray cephesi kadar bu transferin bitmesini istiyor.

Yorumlar