FUTBOL

Flaş gelişme! İşte Ozan Kabak'ın yeni takımı!

Devre arasında Galatasaray'dan 11 milyon euro karşılığında Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak'ın yeni takımı resmen açıklandı. Bundesliga ekibi Schalke 04, milli stoperi kadrosuna kattığını duyurdu.

Flaş gelişme! İşte Ozan Kabak'ın yeni takımı!

Devre arasında Galatasaray'dan 11 milyon euro karşılığında Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak'ın yeni takımı resmen açıklandı. Bundesliga ekibi Schalke 04, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla 19 yaşındaki milli stoperi sözleşmesindeki 15 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Açıklamada ifadelerine yer verilen sportif direktör Jochen Schneider, transferle ilgili olarak "Avrupa'nın hâlihazırdaki en büyük yeteneklerinden birini Schalke 04'e kazandırdığımız için mutluyuz. Ozan, herkes tarafından bilinen diğer kulüplere rağmen bizi seçti. Bu transfer nedeniyle başantrenörümüz David Wagner'e ve futbol direktörümüz Michael Reschke'ye özel olarak teşekkür ediyorum." yorumunu yaptı.

Ozan Kabak ise veda açıklamasında "Bundan 5 ay önce hayatımın en önemli kararlarından birini vererek transfer olduğum Stuttgart VfB kulübüne bugün veda ediyorum. Kulübe adım attığım ilk günden itibaren tamamen doğru bir karar verdiğimi ispatlayan VfB Stuttgart'a, her çalışmamızda kendimi geliştirmemi sağlayan hocalarıma ve takım arkadaşlarıma; verdikleri büyük destekle bana bir an bile yabancılık hissettirmeyen Stuttgart taraftarına bütün samimiyetimle, her şey için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Schalke ile beş yıllık sözleşme imzalayan genç yıldız, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla Bundesliga'da yılın çaylağı ödülüne layık görülmüştü. Yetenekli futbolcu, böylece kendisini Stuttgart'a transfer eden Michael Reschke ile yeniden aynı takımda buluşmuş oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER