BASKETBOL

Fenerbahçe'nin eski yıldızı ABD'de hayat kurtardı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Thabo Sefolosha, ABD'de boğulmak üzere olan bir kadının hayatını kurtardı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı ABD'de hayat kurtardı

NBA’de Utah Jazz forması giyen ve bir dönem de Fenerbahçe forması giyen Thabo Sefolosha, boğulmak üzere olan bir kadının hayatını kurtardı.

Provo Nehri’nde gezintiye çıkan 33 yaşındaki forvet şişme botu ters dönen Lori Clark’ı sudan çıkarmayı başarırken Clark, Salt Lake Tribune gazetesinden Kyle Goon’a yaptığı açıklamada, “O çok zor bir durumda olduğumun farkında değildi ancak hayatımı kurtardı” dedi.

Sefolosha, kimseyi kurtarmadığını belirtse de Clark, “İnsanların bu kadar sığ bir suda nasıl boğulduğunu anlayamıyordum ancak su çok hızlı akıyordu ve nefes alamıyordum. Korkunçtu” ifadelerini kullandı.

Thabo Sefolosha

Clark, deneyimli basketbolcunun Utah Jazz’da forma giyen bir NBA yıldızı olduğunu söylemediğini ifade ederken, “Ona nerede çalıştığını sorduğumda Utah Jazz’da çalıştığını söyledi ancak oynadığını söylememişti. Ancak ben yine de oyuncu olduğunu çözdüm çünkü ayakları çok büyüktü” diye konuştu.

Olayın ardından minnettarlığını belirten Clark, Utah Jazz’a taraftarlığının arttığını söylerken Jazz’ın böyle bir oyuncuya sahip olduğu için çok şanslı olduğunu da sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER