FENERBAHÇE

Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım'ı mumla arıyor

Ali Koç, Haziran ayında Avrupa'da ses getirecek, ligde 4. yıldızı takacak bir takım sözüyle yola çıkmıştı ancak şimdi tek hedefleri var o da küme düşmemek!

Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım'ı mumla arıyor

Fenerbahçe'de Haziran ayında Aziz Yıldırım'ı 20 yıldır oturduğu başkanlık koltuğundan indiren Ali Koç büyük hedefler koymuştu.Yüksek vizyonlu bir Fenerbahçe vaadeden Koç, Avrupa'da ses getirecek, ligde de 4. yıldızı takacak bir takım hedefliyordu.

Ancak gelinen noktada Fenerbahçe tarihinin en karanlık, en kötü dönemini yaşıyor. Hem transferde hem de teknik adam seçimlerinde büyük hatalar yapan Ali Koç yönetimi, takımın Ekim ayında şampiyonluk yarışına havlu atmasına engel olamadı. Ve Fenerbahçe kendisini düşme hattında buldu.

TEK AMAÇ KÜMEDE KALMAK

Türkiye Kupası'nda Ümraniye hüsranını yaşayan Sarı- Lacivertliler, Avrupa'da da Ağustos ayında gösterilen hedeflerin uzağında kaldı. Önce Devler Ligi, önceki gün de Avrupa Ligi'ne veda edildi.

Ve artık Fenerbahçe'nin önünde tek bir hedef kaldı: O da küme düşmemek!Üstelik Ali Koç ve yönetimi bu büyük başarısızlığa imza atarken, sadece 1 yılda kulübü 310 milyon liralık yükün de altına soktu.

TARAFTAR AZİZ YILDIRIM'I MUMLA ARIYOR

Fenerbahçe'nin geldiği son nokta sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük bir hüsran olarak yorumlanıyor. Hatta bir grup taraftar sosyal medya üzerinden "Kim tahmin ederdi ki Yıldırım'ı mumla arayacağımızı!.." şeklinde ifadeler kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER