FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Volkan Demirel defteri kapanıyor

Süper Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon Volkan Demirel ile devam etmeme kararıı aldı. Alınan bu karar sonrası tecrübeli file bekçisinin de kariyerine ABD'de devam etmek istediği iddia edildi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fenerbahçe'de Volkan Demirel defteri kapanıyor

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ile ilgili sarı lacivertli kulüp kararını verdi. Önümüzdeki sezon için kadrosunu şimdiden hazırlamaya başlayan Fenerbahçe yönetimi Volkan Demirel ile devam etmeyi düşünmüyor. 

Tecrübeli file bekçisi için Fenerbahçe defteri kapanıyor

Sarı lacivertli yönetim yeni sezonda kaleyi kime emanet edeceği konusunda kolları şimdiden sıvadı. Volkan Demirel'in de yönetimin bu kararı sonrası kariyerini ABD'de devam ettirmek istediği iddia edildi.

Gündemde Fabri var

Volkan Demirel ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe, sezon başı Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Fabri'yi de gündeme aldı. Yönetim, İngiliz ekibiyle Premier Lig'den düşen başarılı kalecinin menajeriyle temasa geçip ilk adımı attı. Bir süredir Asmir Begovic'le ismi anılan Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş formasıyla önemli başarılara imzasını atan Fabri için atağa kalktı.

Fulham'da 3. kaleci durumuna düşen İspanyol eldivenin de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ortaya çıktı.

Volkan Fenerbahçe'de neler yaptı?

Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımda geçirdiği yaklaşık 17 yılda 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Unutulmaz performanslar sergilediği Fenerbahçe'de yaklaşık 600 maça çıkan Volkan, 2 kez Türkiye Kupası, 3 kez de Süper Kupa'yı kaldırdı.

Sarı lacivertli formayı 2002 yılından bu yana giyen ve mukavelesi haziran ayının sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Volkan Demirel’e artık veda edilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER