FENERBAHÇE

Fenerbahçe yönetimi Damien Comolli için kararını verdi

Fenerbahçe yönetimi, sportif direktör Damien Comolli için 2019-2020 sezonunda devam edip etmeyeceği ile ilgili kararını verdi. Yönetim Fransız sportif direktörün önümüzdeki sezon da Fenerbahçe'de kalmasına karar verdi.

Fenerbahçe yönetimi Damien Comolli için kararını verdi

Fenerbahçe'de taraftar tarafından büyük tepki alan sportif direktör Damien Comolli ile ilgili Fenerbahçe yönetiminden karar çıktı. 

Yönetim, Fransız sportif direktörle 2019 - 2020 sezonunda da yola devam etme kararı aldı. Bu kararın ardından Ersun Yanal da Comolli'ye transfer listesi hazırlayıp yolladı. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe kadrosunda önemli değişikler olacak ve takımın büyük bir çoğunluğu değişmiş olacak. Mevcut kadroda bulunan 10 ya da 11 isim gelecek sezon olmayacak. Kameni, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Slimani, Frey, Ayew ve Benzia ile yolları ayrılacak. Bu isimlerin yanısıra Soldado’nun durumu da bulunacak forvetlere bağlı olacak. Eğer istenilen seviyede bir forvet bulunursa İspanyol futbolcu da gönderilecek.

Milliyet'in haberine göre, bu isimlerin yanısıra sözleşmesi biten kaptan Volkan Demirel’in durumu belirsiz. Bu sezon önce kadro dışı kalan, özür dilemesinin ardından takıma geri dönen tecrübeli file bekçisinin geleceği de tam olarak netleşmedi. 

Transfer yaparken bütçeyi de düşünmek zorunda olan sarı-lacivertli takımda bir türlü istikrarı yakalayamayan Fransız futbolcu Valbuena’nın da teklif gelmesi durumumda satılma ihtimalinin söz konusu olduğu öğrenildi. 

Yorumlar 1 yorum