SÜPER LİG

Ersun Yanal'dan oyuncularına kritik uyarı!

Alanyaspor maçına kısa bir süre kala oyuncularına uyarıda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Kalan 6 hafta en az derbi kadar önemli. Puan tablosundaki konumumuz hâlâ çok kötü. Beraberlikler bize yetmiyor" dedi.

Ersun Yanal'dan oyuncularına kritik uyarı!

Fanatik'in haberine göre Galatasaray karşısında Kadıköy’deki yenilmezlik serisi, yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynanmasına rağmen 1-1’lik beraberlikle 20 seneye çıktı. Ancak Fenerbahçe, ligde bir türlü alt sıralardan kurtulamadı.

Son 5 maçında 8 puan alabilen Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Ersun Yanal, öğrencilerine uyarıda bulundu.

Derbideki mücadelesi nedeniyle takımını kutlayan Yanal, “Pes etmediniz ve tüm zorluklara rağmen yine yenilmediniz. Ancak bu beraberlik bize yetmiyor. Kalan 6 hafta en az derbi kadar önemli. Puan tablosundaki konumumuz hâlâ çok kötü” ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam, şöyle konuştu: “Tehlike bölgesiyle aramızdaki fark 6 puan. Ateş hakkından bir türlü uzaklaşamadık. Çünkü çok ihtiyacımız olan uzun süreli bir galibiyet serisi yakalayamadık. Önümüzde zorlu bir deplasman var. Artık Galatasaray maçının havasından çıkıp, Alanya’ya odaklanmamız gerekiyor. Yaşayacağımız puan kaybı bize pahalıya patlayabilir. Alanya’dan mutlaka galibiyetle dönmeliyiz."

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER