FENERBAHÇE

Fenerbahçe taraftarı isyanda! Neden Falette?

Fenerbahçe, 27 yaşındaki stoper Simon Falette'yi sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından 6 ayda sadece 1 resmi maça çımış olan Falette'nin, hangi sebeple sarı lacivertli kulübe getirildiği tartışma konusu oldu.

Fenerbahçe taraftarı isyanda! Neden Falette?

Simon Falette transferinde Fenerbahçe mutlu sona ulaştı. Kulüpten oyuncunun trasnferi ile ilgili yapılan açıklamada "Kulübümüz, Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette'yi satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 2019-2020 sezonunun sonuna kadar kiralık olarak futbol A takımımızın kadrosuna katmıştır. Falette'ye sarı-lacivert çubukluyla başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Neden Falette?

Bundesliga'da Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette sadece 1 maçta forma giyebildi. 27 yaşındaki futbolcu kalan 16 maçın 10'unda ise kadroya bile alınmadı. Falette geçen sezon ise ligde 7 maçta görev aldı.

Ali Koç vizyonu bu mu?

Sarı lacivertli taraftarlar Falette ile anlaşılmasına sosyal medya üzerinden çok büyük tepki gösterdi. Özellikle Başkan Ali Koç ve sportif direktör Comolli'ye isyan bayrağını açan taraftarlar, "Ne umduk ne bulduk. Ali Koç vizyonu bu muydu?" şeklinde tepki gösterdiler.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER