FENERBAHÇE

Fenerbahçe Skrtel'in alternatifini buldu

Martin Skrtel’le yollarını ayırma kararı alan Fenerbahçe, West Brom’un stoperi Hegazy için nabız yokluyor. Mısırlı’nın gelmesi ise West Brom’un Championship’teki durumuna bağlı.

Fenerbahçe Skrtel'in alternatifini buldu

Gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Fenerbahçe, transfer harekatına başladı. Martin Skrtel’le devam etmek isteyen Fenerbahçe, Slovak oyuncuyla görüşmelerden sonuç alamamıştı. 34 yaşındaki Skrtel’in önümüzdeki sezon ayrılma ihtimali oldukça kuvvetli gözüküyor. Ahmed Hegazy de o bölge için birinci aday olarak belirlendi. 

Real ve Stoke peşinde

İngiltere Championship’te mücadele eden West Brom’un grafiği pek iç açıcı değil. Sezon başında Ahly’den İngiliz ekibine 5 milyon euroya transfer olan 28 yaşındaki stoper, umduğunu bulamadı. Arap basınındaki haberlerde oyuncuyu Real Madrid’in izlediği, Stoke City’nin de bir girişim yapacağı öne sürüldü. Ancak Fenerbahçe’nin ilgisinin daha ciddi olduğu belirtiliyor. Ahmed Hegazy, Mısır Milli Takımı’nın da önemli parçası. 

Sözleşmesi 2020'de bitiyor

Dünya Kupası’nda Mısır ile iyi bir performans sergileyen Hegazy, o dönemde dikkatleri üzerine çekmişti. West Brom ile mevcut mukavelesi de 2022’de sona eriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER