FUTBOL

Aziz Yıldırım TFF başkanlığına mı aday oldu?

Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık görevinden istifa ettikten sonra adı spor kamuoyu tarafından dillendirilen Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, konuyla alakalı bir açıklamada bulundu.

Aziz Yıldırım TFF başkanlığına mı aday oldu?

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, TFF başkanlığı için adının geçmesiyle alakalı yaptığı açıklamada ''20 yıllık Fenerbahçe Başkanlığı'nın ardından sporun herhangi bir noktasında aktif olarak yer almayı düşünmüyorum'' şeklinde konuştu.

''Şükranlarımı sunarım''

Sporx'e konuşan Aziz Yıldırım, "TFF Başkanlığına aday olacağım veya aday gösterileceğim haberlerini takip ediyorum. Türk futbolunun devasa sorunlarına çözüm üretebilme noktasında, çözüm formülü olarak görülüyor olmam nedeniyle şükranlarımı sunarım." dedi.

''Aktif olarak yer almayı düşünmüyorum''

"Bugün şahsımın, gerek Fenerbahçeliler, gerekse diğer kulüp taraftarları tarafından TFF Başkanlığı'na yakıştırılması içinde bulunduğum hizmetlerimden dolayı bana verilebilecek değerli bir paye olduğunu gururla belirtmek isterim" diyen Aziz Yıldırım, "Türk futbolunda, genelde Türk sporunda hayata geçirmeyi düşündüğüm pek çok hayalim ve düşüncem olsa da 20 yıllık Fenerbahçe Başkanlığı'nın ardından sporun herhangi bir noktasında aktif olarak yer almayı düşünmüyorum'' şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER