FENERBAHÇE

Fenerbahçe 3 futbolcuda hüsrana uğradı! 10 Milyon Euro çöpe gitti

Başkan Ali Koç ve yönetiminin başladığı 2018-19 sezonunun başı itibariyle takıma dahil edilen futbolculardan Diego Reyes, Yassine Benzia ve Islam Slimani'nin sarı lacivertlere maddi zararı çok büyük oldu.

Fenerbahçe 3 futbolcuda hüsrana uğradı! 10 Milyon Euro çöpe gitti

Özel bir hoca eşliğinde çalışmalarını sürdürecek olan Yassine Benzia ve Islam Slimani, A takım kadrosunda düşünülmedikleri için sarı lacivertlilerin idmanlarına alınmıyor.

Reyes Fiyaskosu:

Yine Fenerbahçe'de istenilen başarıyı veremeyen Diego Reyes, kiralık olarak gittiği Leganes'de de başarılı olamadı. Meksikalı stoper, İspanyol ekibinde sadece 24 dakika şans bulabildi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Real Vallecano'ya karşı 11, Real Betis'e karşı 13 dakika forma giyen Reyes, son iki haftada ise kulübeden çıkamadı. İspanyol basını, Leganes'in Reyes ile devam etmeyi düşünmediğini ve sezon sonunda büyük olasılıkla geri göndereceğini belirtti.

10 Milyon Euro Çöpe Gitti

Devre arasında Leganes'e kiralanan ve kiralama ücreti alınmayan Reyes'e 1.5 milyon Euro, Lille'den bedelsiz kiralanan Benzia'ya 1.2 milyon Euro, Slimani'ye ise kiralama ve vergi bedelleriyle beraber 1.5 milyon Euro + 5.9 milyon Euro ödeniyor. Yani Fenerbahçe'nin kasasından neredeyse hiç faydalanamadığı üç oyuncu için 10.1 milyon Euro çıkıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER