FENERBAHÇE

F.Bahçe'ye 500 bin TL bağışlayan G.Saraylı bakın kim çıktı

Fenerbahçe'ye destek için düzenlenen 'Winwin' gecesinde Ali Koç bir Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'ye 500 bin TL bağışladığını açıklamıştı.. Şaşırtan açıklama sonrasında bağış yapan Galatasaray taraftarının kim olduğu ortaya çıktı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
F.Bahçe'ye 500 bin TL bağışlayan G.Saraylı bakın kim çıktı

Cem Yılmaz'ın konuk olduğu 'Winwin' gecesinde yayına Galatasaray taraftarı olduğunu dile getiren ve daha önce Ali Koç'un 500 bin TL bağışladığını açıkladığı işadamı Serkan Aydın bağlandı.

Ali Koç'un daha önce Fenerbahçe'ye 500 bin TL bağışladığını açıkladığı ancak ismini vermediği Galatasaray taraftarının kendisi olduğunu dile getiren Aydın, "ezeli rekabet ve ebedi dostluk" vurgusu yaptı.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI
Serkan Aydın, Ankara da Çiftay Holding yönetim kurulu başkanıdır. Canlı yayına bağlanan Galatasaray taraftarı Serkan Aydın: "Daha önce Fener Ol kampanyasına 500 bin TL'lik bağış yapmıştım. Şimdi de 100 adet forma satın alıyorum. Bunun da Galatasaray ile aradaki buzları eritmesini temenni ediyorum." dedi.

ÖZEL FORMA DA SATIN ALDI
Ali Koç'un da teşekkür ettiği ve stüdyodaki konukların alkışlarını alan Serkan Aydın, centilmence mesajlarının yanı sıra tasarlanan özel formadan 100 adet satın aldığını açıkladı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER