GALATASARAY

Fatih Terim'den yönetime sert sözler! "Hala teklif getiriyorsunuz"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer döneminde istediklerinin yapılmaması nedeniyle yönetime ateş püskürdü.

Fatih Terim'den yönetime sert sözler!

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapması beklenen Galatasaray, suskun kaldı. Sarı-Kırmızılılarda bu dönemde Eren Derdiyok ve Serdar Aziz kadro dışında bırakılırken, Garry Rodrigues ve Ozan Kabak ise satıldı. Stoper bölgesinde açılan boşluk ise Marcao ile dolduruldu.

İkinci yarıdaki ilk maçında yarın Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Galatasaray'da, forvet pozisyonunda Muğdat ve Sinan Gümüş bulunuyor.

Galatasaray'da yaşanan son transfer gelişmeleri ve forvet transferinin gecikmesi teknik patron Fatih Terim' bir hayli rahatsız etmiş durumda.
 
Özellikle Ozan Kabak'ın 11 milyon Euro karşılığında Stuttgart'a gönderilmesi, tecrübeli hocanın planlarını bozdu. 

Hürriyet'in haberine göre daha önce Ozan'ın devre arasındaki transferi için "Şimdi zamanı değil, belki sezon sonu" değerlendirmesi yapan Terim'in, genç stoperin gidişine bu kez 'gönülsüz' şekilde onay verdiği öğrenildi.

TEKLİF FLORYA'YA GELİNCE

11 milyon Euro'luk teklifin Florya'ya iletilmesi üzerine Terim, yönetime şunları söyledi;

"Ben bu konuda diyeceğimi dedim. Siz benim önüme hâlâ teklif getiriyorsanız, satın gitsin ne yapalım" 

Galatasaraylı idareciler, transfer çalışmalarında kulübün elini güçlendirmek için gelen tüm teklifleri değerlendirmeye alıyor.

Daha önce, "Değerini bulan satılsın" diyen Terim ise beklediği takviyelerin bir türlü yapılamaması ve ara transferde kalan bölümden de umudu kalmadığı için temkinli davranmaya çalıştığı belirtiliyor. 

Galatasaray'da Belhanda'nın da satılması gündemde. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER