GALATASARAY

Fatih Terim'den Ozan Kabak'a övgü dolu sözler

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 5-1 kazanılan Kasımpaşa mücadelesini değerlendirdi. Terim, ilk yarı kalelerinde pozisyonlar gördüklerini ancak ikinci yarı oyuncularının kendilerine geldiği söylerken genç stoper Ozan Kabak için de "Uzun yıllardır oynayan bir savunmacı gibi oynadı bugün" yorumunu yaptı.

Fatih Terim'den Ozan Kabak'a övgü dolu sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı.

Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa maçın ardından yaptığı değerlendirme şu şekilde:

"Kalemizde tehditler gördük" : İlk yarı sıcak ve kurak, ikinci yarı gollü ve yağışlı geçti. İlk yarı kalemizde de yüzde 100 olmasa bile bazı tehdit eden pozisyonlar gördük. İkinci yarı oyuncularımız kendilerine geldi. Keyifli bir ikinci yarı oldu. Daha fazla da olabilirdi. Kasımpaşa kendini ispatlamış, ciddiye alınması gereken bir takım. Kazanıp lider olmak keyif verici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 

"Seyirciye teşekkür ediyorum"36 bine yakın bir seyirci topluluğu vardı. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Salı günü de stadın dolmasını bekliyorum. Bu galibiyet bize iyi geldi, özellikle Lokomotif maçı öncesi... 

"Yıllardır oynuyorumuş gibi..." : Serdar'la beraber savunmanın en iyisi diye düşünüyorum Ozan'ı... Nagatomo da iyiydi. Maicon sakat bu arada. Ahmet, Ozan ve Serdar var. Dolayısıyla Donk'u çekebilirdim ama Fernando'yu da orta sahada dinlendirmek istedim. Bu tür maçlarda kazanırsınız oyuncuyu. 10 üzerinden kaç vereceğim Ozan'a? Uzun yıllardır oynayan bir savunmacı gibi oynadı bugün. öğreneceği çok şey var ama doğası da buna müsait. Futbolculuğu, kişiliği, sürati, tekniği gelişmeye açık. Bu yüzden mutluyum.

Galatasaray Kasımpaşa maçında ortalık karıştı…

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER