GALATASARAY

Fatih Terim'den İtalya'ya geri dönüş için açık kapı

Juventus'un Atletico Madrid'i 3-0 yendiği maçı izlemek için İtalya'ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Çizme”ye geri dönüş için açık kapı bıraktı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan ve Juventus'un Atletico Madrid'i 3-0 yenip adını çeyrek finale yazdırdığı maçı izlemek için İtalya'ya giden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Çizme"ye geri dönüş sinyal verdi.

"Ronaldo'nun gecesi olabilir" demişti

Karşılaşmayı izlemek için Torino'ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi İtalyan medyasına verdiği röportajda, Portekizli oyuncuya dikkat çekerek, "Ronaldo olağanüstü ve böyle maçlar için yaratılmış bir oyuncu. Bu gece onun gecesi olabilir" diye konuşmuştu.

Gattuso yorumu

Tecrübeli teknik adam, eski öğrencisi Gattuso'nun futbolculuğu döneminde çok iyi bir oyuncu olduğunu, şimdi de Milan yedek kulübesinde iyi işler çıkarmaya devam ettiğini söyledi.

"Floransa benim ikinci evim"

"İtalya'ya dönmek ister misiniz?" sorusunu yanıtlayan Fatih Terim, "Kim bilebilir. Özellikle Fiorentina'yı çalıştırırken güzel anılarım oldu. Hatta Floransa benim ikinci evim" diyerek, kapıları kapatmadı.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER