TRABZONSPOR

Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay 19. kez karşılaşacak

Ersun Yanal ile Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor-Trabzonspor mücadelesiyle 19. karşı karşıya gelecek.

Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay 19. kez karşılaşacak

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik mücadelede iki takımın teknik direktörleri de saha kenarında büyük bir taktik savaşı verecek.

44 puan ile 5. sırada yer alan Trabzonspor, 43 puanla 6. sırada bulunan en yakın takipçisi Antalyaspor’a konuk olacağı maçta Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir sınav verecek.

ERSUN YANAL DAHA ÜSTÜN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugüne kadar çalıştıkları farklı takımlarda 18 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Yanal’ın başında bulunduğu takımlar 9 kez galip gelirken, Çalımbay’ın takımları ise 5 kez sahadan galip ayrıldı.

4 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Ersun Yanal’ın başında bulunduğu takımlar 29 gol atarken, Rıza Çalımbay’ın takımları ise rakip ağlara 20 gol gönderdi.

Mehmet Ekici'nin alacağı ücret belli oldu

TRABZONSPOR'UN BAŞINDA 5. KEZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başında Rıza Çalımbay ile 5. kez karşı karşıya gelecek. İki teknik adam arasında oynanan 4 maçta Yanal’lı Trabzonspor, Rıza Çalımbay’ın takımları karşısında 3 galibiyet ve 1 yenilgi aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER