FENERBAHÇE

Ersun Yanal nasıl bu hale geldi? İşte cevabı

Sivasspor karşısında Fenerbahçe'nin aldığı 3-1'lik mağlubiyet sonrası yönetim tarafından eleştiri oklarınını hedefi haline gelmişti. Ancak Beşiktaş karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet ise yapılan eleştirileri haksız çıkardı.

Ersun Yanal nasıl bu hale geldi? İşte cevabı

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, sarı lacivertli yönetim tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu. Bu durumun sebebi olarak Sivasspor karşısında alınan 3-1'lik yenilgi gösteriliyor. Ancak Kadıköy'de oynanan Beşiktaş derbisinden 3-1'lik galibiyet alması tüm eleştirileri haksız çıkardı.

Beşiktaş derbisinden alınan galibiyet sonrası, Fenerbahçe yönetimi tarafından topun ağzında tutulan Ersun Yanal yaşanan olaylardan dolayı basın toplantısında adeta duygusal patlama yaşadı.

Tecrübeli hocanın sözleri tüm yaşananların dışavurumu olarak değerlendirilebilir.

İşte Ersun Yanal'ı o sözleri söylemeye mecbur bırakan olaylar;

- Sivas deplasmanında alınan 3-1'lik yenilgi sonrası Başkan Ali Koç'un soyunma odalarına giderek teknik direktör Rıza Çalımbay'ı tebrik etmesi ancak Yanal'a hiçbir şey söylememesi tecrübeli hocayı üzen bir başka davranış oldu.

- Başkan Ali Koç'un Sivas deplasmanında "Darbelere bağlı olmayan sakatlıklardan da bu sene çok çektik, demek ki biz bu sene bir şeyi yanlış yapıyoruz" diyerek teknik heyeti üstü kapalı da olsa eleştirmesi teknik heyeti üzdü.

- Başkanın iki takım kaptanı Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan ile yemek yemesi, bu yemekte Ozan'ın yeni sözleşme şartlarının konuşulması ve Yanal'ın bunları medyadan öğrenmesi, üzüntüyü bir kat daha artırdı.

- Yanal, oğlu üzerinden sosyal medyayı organize ettiği iddialarıyla suçlanırken bu konuda yalnız bırakılması da tecrübeli hocanın duygusal patlamasında bir diğer faktör oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER