BASKETBOL

Ergin Ataman: 'Antrenman maçı oldu'

Galatasaray Odeabank Baştrenörü Ergin Ataman, Eurocup mücadelesinde Rus ekibi Krasny Oktyabr Novgorod ile oynadıkları karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, 'Antrenman maçı gibi oldu' dedi.

Eurocup’ta F Grubu’nda mücadele eden Galatasaray Odeabank, 9. hafta karşılaşmasında Abdi İpekçi Arena’da Rus temsilcisi Krasny Oktyabr Novgorod’u ağırladı.


Mücadelede sarı-kırmızılılar, rakibini 103-76’lük skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “Gruptaki en rahat maçımızı oynadık. Rakip grup sonuncusu. Maç boyunca bütün oyuncularımızı kullanma şansına sahip olduk. Antrenman maçı gibi oldu. Grup birinciliğine yakınız. İlk iki sırada bitirmeyi garantiledik. Bu da bize avantaj sağlayacak” dedi.


AİLEM DE KÜFÜR ETSE ONLARA DA TEPKİ GÖSTERİRİM


Karşılaşmanın son periyodunda küfürlü tezahürat yapan taraftarlara tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine, “Küfüre karşı tepkim herkese. Benim ailem de küfür etse onlara tepki gösteririm. Umarım gösterdiğim tepkiye tüm spor kamuoyu aynı duyarlılıkta olur. Basketbol sahasında kime karşı olursa olsun bu tip küfürler yakışmıyor. Asil Galatasaray camiasına hiç yakışmıyor” diye konuştu. 

Yorumlar
TREND HABERLER