FENERBAHÇE

Eljif Elmas'ın bonservis bedeli dudak uçuklattı

Sarı-Lacivertli takımla bugün 5 yıllık sözleşme imzalayacak Eljif Elmas için yönetim serbest kalma bedelini belirledi. 18 yaşındaki yıldız takımın en pahalı futbolcusu olacak...

Eljif Elmas'ın bonservis bedeli dudak uçuklattı

Fenerbahçe genç yıldızı Eljif Elmas ile bugün resmi sözleşme imzalayacak.

Oyuncunun 18 yaşına girmesine bekleyen Sarı-Lacivertliler daha önce Rabotnicki'ye 180 bin Euro ödeyerek futbolcunun 'gençlik' haklarını satın almıştı. Dün 18 yaşına basan Eljif için elini çabuk tutan yönetim bugün muradına eriyor.

YAŞI KÜÇÜK AMA DEĞERİ...

Makedon oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak F.Bahçe, sözleşmeye serbest kalma bedeli olarak 23 milyon Euro yazacak. Eljif bu rakamla Sarı-Lacivertli takımın en değerli oyuncusu olacak.

HERKESİN GÜVENİNİ KAZANDI

Yönetim ve Aykut Kocaman, Eljif Elmas'ın yeteneğine güveniyor. Sarı- Lacivertliler, Elmas'ın birkaç yıl içinde dünya futboluna damga vuracağı görüşünde hemfikir. Taraftarlar da ona hayran.

MAKEDON PAZARINA HÜCUM!

Makedon pazarına yönelen Fenerbahçe'nin Eljif Elmas gibi yetenekleri takip ettiği öğrenildi. Önümüzdeki yıllarda genç yeteneklerin Fenerbahçe'ye kazandırılacağı ve çalışmaların sürdüğü bildirildi.

DEVLERİN GÖZÜ ELJİF ELMAS'TA

Fener'in genç yıldızı Eljif Elmas, Avrupa'nın dev kulüplerinin takibinde. Ancak, onu transfer edebilmek için en az 23 milyon Euro'yu gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Fenerbahçe'de kırmızı alarm!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER