GALATASARAY

Dursun Özbek'in yeni hedefi Abdurrahim Albayrak

Fatih Terim'i takımın başına getirerek seçim öncesi elini güçlendiren Dursun Özbek, şimdi de Abdurrahim Albayrak'ı yönetimine almak istiyor.

Dursun Özbek'in yeni hedefi Abdurrahim Albayrak

Galatasaray, en büyük sorunlar arasında gördüğü teknik direktör konusunu Fatih Terim gibi güçlü bir formülle çözdü, iş 20 Ocak’taki seçimli genel kurula geldi.

ALBAYRAK SAVAŞI: Kulislerde büyük hareketlilik yaşanırken, adaylar ve gruplar arasında Abdurrahim Albayrak savaşı çıktı. Terim’in gelişinden sonra ona en yakın isimlerden biri olan Albayrak’ı listesine almak isteyen başkan Dursun Özbek, beklemediği bir gelişme ile karşı karşıya kaldı.

MUHALEFET DE İSTİYOR: Çünkü şu an muhalefetin üzerinde hemfikir olduğu tek isim olarak ön plana çıkan Duygun Yarsuvat’ın da seçim kozları arasında Abdurrahim Albayrak yer alıyor.

Üstelik Duygun Yarsuvat’ı ikna projesinde yer alan eski başkan ve yöneticiler de Abdurrahim Albayrak’a en yakın isimler arasında bulunuyor. Bu durum, Özbek’in Albayrak hamlesini sonuçsuz bırakabilir. Albayrak, geçtiğimiz dönemlerde 4 kez yönetime girerken hepsinde de şampiyonluk yaşamıştı. Bu nedenle görünen o ki seçimin en önemli hamleleri arasında Abdurrahim Albayrak ismi geçiyor.

Abdurrahim Albayrak

Galatasaray’da önceki gece kulübün eski yöneticilerinden Mete İkiz, Sedat Doğan ve Fatih Altaylı gibi isimler, Duygun Yarsuvat’a giderek ikna turlarına başladı. Yarsuvat, “Çalışmalara başlayın ve imzaları toplayın” diyerek öneriye yeşil ışık yaktı. Yarsuvat, kendisinin de finansman çalışmalarına başlayacağını aktardı.

Dursun Özbek cephesi ise bu gelişme üzerine harekete geçerek, Serdar Eder ve Ali Öğüdücü gibi isimleri Yarsuvat’a gönderdi. Eder ve Öğüdücü, “31 Ocak itibariyle ağır finansman yükümüz var. Bu yerine getirilmezse tekrar yaptırımlara maruz kalabiliriz” diye konuştu.

Galatasaray’da herkes şu an Yarsuvat’ın kararının netleşmesini bekliyor. Yarsuvat’ın kararının şekillenmesinden sonra listeler farklılaşabilir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER