GALATASARAY

Dünya devleri Ozan Kabak'ın peşinde

Dünya devleri Şampiyonlar Ligi arenasında da yeteneklerini sergileyen milli futbolcu Ozan Kabak'ın peşine düştü.. Özellikle Bundesliga ekipleri ile Serie A temsilcisi Milan, 2000 doğumlu genç yetenek için tekliflerini iletti.. İşte Ozan Kabak transferinde son durum.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Dünya devleri Ozan Kabak'ın peşinde

Ozan Kabak transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.. Birçok Avrupa kulübünden teklif alan genç yeteneğin hangi takımı tercih edeceği merak konusu olurken bir teklif te Schalke 04 ve Milan'dan geldi..

İLK TEKLİF MİLAN'DAN

İtalya'nın dev kulübü Milan menajerleri hafta içinde Almanya'ya gelerek Ozan için tekliflerini iletti. Milano ekibinin yeni teknik direktörü Marco Giampaolo, Ozan'ın transferi için özel olarak ilgileniyor.

Stuttgart'ta gösterdiği etkileyici performans ile dikkatleri çeken 19 yaşındaki futbolcu için sırada bekleyen diğer takım ise Schalke 04. Gelecek sezon Ozan'ı kadrosunda görmeyi çok isteyen Gelsenkirchen ekibi de kısa süre içinde teklifini iletecek. A milli forma ile çıktığı maçlarda gözlemcilerden tam not alan Ozan Kabak'ın bu üç takımdan birisine gitmesine kesin gözüyle bakılıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER