MİLLİ TAKIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Takım'a destek verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takım ile Moldova arasında Eskişehir’de oynanan 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci maçını izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Takım'a destek verdi

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası mücadelesi kapsamında Moldova ile mücadele etti.
 
Yeni Eskişehir Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan maçı izlemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Eskişehir'e geldi.
 
Maçın ikinci yarısına yetişen ve mücadeleyi stattan izleyen Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay ve diğer isimler eşlik etti.


 
Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güzel bir galibiyet. Şenol hocanın 2'de 2 tahmini tutmuş durumda. Takımın gol yemeden gol atması önemli bir gidiş. 6 gol attılar. Bugün daha da farklı olabilirdi. İyi bir fikstür var. Fransa-İzlanda maçı var. Temennimiz, arzumuz, inşallah bu gidiş böyle devam eder.Takımımız maşallah iyi. Ben ikinci yarıda yetiştim. Allah nazardan saklasın. Hocamızı tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.


 
Şenol Güneş'in "Ülke adına bir sorumluluğumuz var, milli takım ortak değer. Herkesin bir araya geldiğini görüyoruz. Çok teşekkürler, sağ olun. Ayağınıza sağlık." sözlerine Cumhurbaşkanı, "Birliğimize, beraberliğimize vesile olsun." yanıtını verdi.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise "Daha güzel günlere inşallah. Takımımız da gençleşiyor. Takımımızı ve hocamızı tebrik ediyoruz. Fransa maçında görüşmek üzere." açıklmasında bulundu.
 
Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanı Hüsnü Güreli, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Alaattin Aykaç, Ali Özdoğan ve Mustafa Çağlar'la birlikte Yıldırım Demirören'in oğulları Erdoğan ile Cemal Demirören de tribünde takip etti.
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER