BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta ayrılık var! 4 futbolcu yolcu

Beşiktaş'ta ayrılacak futbolcular belli oldu.. Sezon sonu sözleşmesi biten 4 futbolcu yeni sezonda siyah beyazlı formayı giyemeyecek.. Peki kim bu futbolcular? Ayrıntılar haberimizde..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Beşiktaş'ta ayrılık var! 4 futbolcu yolcu

Yeni sezon çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş baştan sona yenilenecek.. Transfer için sürekli görüşmeler yapan yönetim gidecek futbolcuları da belirledi. Bu sezon sözleşmeleri sona eren Tolga Zengin, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Adriano ile yollar ayrılıyor..

TRANSFER TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Mali tabloyu düzene sokmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, eldeki oyunculara gelen teklifleri de değerlendirmek istiyor. Orkan Çınar, Aras Özbiliz, Cyle Larin ve Enzo Roco'yu satış listesine koyacak olan siyah-beyazlılar, Gary Medel, Ricardo Quaresma, Necip Uysal ve Jeremain Lens'e gelecek olan teklifleri de değerlendirme kararı aldı.

BAZI FUTBOLCULAR TAKASTA KULLANILACAK

Yönetim, satış listesine koymayı planladığı Larin, Aras, Orkan ve Roco'yu takasta kullanmayı da düşünüyor. Yönetimin kadroda kalmasını istediği Güven Yalçın'a ise kapılar kapalı. Beşiktaş Yönetimi, Dorukhan için de 10 milyon Euro civarı bir bonservis belirledi.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER