BEŞİKTAŞ

Beşiktaş ile Galatasaray arasında müthiş takas

İki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray arasında müthiş bir transfer takası gerçekleşecek. Galatasaray elinden çıkarmak istediği Diagne'yi Beşiktaş'a gönderip karşılığında siyah beyazlı ekipte tartışılan isim olan Oğuzhan Özyakup'u kadrosuna katacak.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında müthiş takas

Ara transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek isteyen Beşiktaş ve Galatasaray'da müthiş bir takas gündeme geldi. Öğrenilene göre, Beşiktaş, sarı kırmızılı ekipten Diagne'yi transfer edip karşılığında Oğuzhan Özyakup'u verecek.

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Galatasaray ve Beşiktaş'tan iki yöneticinin, Oğuzhan ile Diagne'nin takas edilmesi fikri üzerinde konuştuğu öğrenildi.

Club Brugge'ün devre arasında Mbaye Diagne ile yollarını ayıracağı iddia edildi. Burak Yılmaz'ın yanına bir santrfor takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'ta Diagne ismi güdeme geldi.

BELHANDA KONUSUNDA RAHAT ADIM ATILACAK
Öte yandan Belhanda ile Galatasaray taraftarı arasındaki kırgınlık Faslı futbolcuyu yol ayrımına getirdi. Galatasaray'ın Ocak ayında iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı planladığı Belhanda'nın yerine Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'un alınması ihtimali doğdu.

Yorumlar
TREND HABERLER