BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Edin Visca'nın transferi için şartları zorluyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başakşehir’e bayram sonrası teklif yapacak. Kartal, Visca için tüm şartları zorlama kararı aldı. Bu transfer için 3 milyon Euro+takas teklifinin yapılması bekleniyor..

Beşiktaş Edin Visca'nın transferi için şartları zorluyor

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle Başakşehir'in Bosna Hersekli yıldızını listesine alan Siyah-Beyazlı yönetim Edin Visca'nın yüksek bonservisine rağmen bu transfer için tüm adımları atarak Visca'yı kadroya katmayı planlıyor.

ABDULLAH AVCI FİKRET ORMAN İLE GÖRÜŞTÜ

Abdullah Avcı'nın Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede, "Edin Visca gibi bir oyuncuyu elbette takımda görmek isterim. Eğer maddi şartlarda anlaşırsanız bu transferi gerçekleştirin" dediği öğrenildi..

PARA+TAKAS TEKLİFİ YAPILACAK

Bu gelişmenin ardından Başkan Fikret Orman'ın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bayram sonrası bir görüşme gerçekleştireceği ortaya çıktı. Bu görüşmede para+takas teklifinin yapılması bekleniyor..

GÖZLER BAŞAKŞEHİR'İN CEVABINDA

Beşiktaş'ın Visca için 3 milyon Euro ile birlikte takasta kullanılabilecek Lens, Medel, Mirin gibi isimleri teklif edeceği öne sürüldü. Beşiktaş ile iyi ilişkiler içinde olan Gümüşdağ'ın vereceği cevap merak konusu...

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER