BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-B36 Torshavn maçı sonucu ve özeti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile karşılaştı

Beşiktaş-B36 Torshavn maçı sonucu ve özeti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu 2. maçında Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup etti. Larin attığı 3 golle yıldızlaştı. Kartal, bir sonraki turda LASK Linz takımıyla ile eşleşti. 

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Beşiktaş'ın gollerini 31., 61. ve 79. dakikalarda Cyle Larin, 43. dakikada Caner Erkin, 74. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 90+2'de penaltıdan Vagner Love kaydetti. Caner Erkin 3. ve 4. golün asistini yaparken Jeremain Lens de ilk 2 golün asistini yaptı.

Negredo 18 kişilik kadroda yok : Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Alvaro Negredo, 18 kişilik kadroda yer almadı. İlk maçta yedek soyunan Alvaro Negredo ile Orkan Çınar, ikinci karşılaşmada kadroda bulunmadı.

Beşiktaş B36 Torshavn maçı fotoğrafları

İLK 11'LER

Beşiktaş: Tolga, Caner, Fatih, Necip, Gökhan Gönül, Medel, Tolgay, Adriano, Babel, Lens, Larin

B36 Torshavn: Askham, Eriksen, Petersen, Fareo, Magnusson, Nielsen, Brockie, Helnesen, Cieslewicz, Olsen, Przybylski

BEŞİKTAŞ: 6-0 :B36 TORSHAVN

M.S: Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu 2. maçında Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup etti.

93.dakika: GOL! Penaltıda topun başına geçen Vagner Love golü attı ve maçın sonucunu tayin etti. Beşiktaş, evinde Torshavn karşısında skoru 6-0'a getirdi.

93. dakika: Oğuzhan'a faul yapan Bjarni Petersen sarı kart gördü.

90. dakika: Beşiktaş'ta Oğuzhan ceza sahasına şık hareketlerle girdi ve devamında faule maruz kalarak takımına penaltı kazandırdı! Maçın sonuna 2 dakikalık kayıp süre eklendi.

89. dakika: Beşiktaş bu kez de Gökhan Gönül ile gole yaklaştı. Sağ çaprazdan içeri giren Gökhan, rakibinden sıyrılmak isterken ayağına çarpan top kaleye yöneldi ama kaleci Askham topu kontrol ettii.

87. dakika: Beşiktaş bu kez de Gökhan Gönül ile gole yaklaştı. Sağ çaprazdan içeri giren Gökhan, rakibinden sıyrılmak isterken ayağına çarpan top kaleye yöneldi ama kaleci Askham topu kontrol ettii.

86. dakika: Beşiktaş altıncı gole Gökhan Töre ile yaklaştı. Yıldız oyuncunun şutu kaleci Askham çeldi.

85. dakika: Beşiktaş atağında Oğuzhan, ceza sahası dışında uzak mesafeden faule maruz kaldı ve takımına serbest vuruş kazandırdı.

82. dakika: Maçın son dakikalarına girilirken oyun temposu tamamen düştü. Direncini yitiren Torshavn, Beşiktaş karşısında zor dakikalar geçiriyor.

80. dakika: Cyle Larin, Torshavn karşısında hat-trick yaptı.

79. dakika: GOL! Beşiktaş skoru 5-0'a getirdi! Sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Töre, Vagner Love ile verkaç yapıp sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı ve pasını kale içindeki Larin'e gönderdi, Kanadalı golcü affetmedi ve skoru 5-0 yaptı.

77.dakika: Oyuncu Değişikliği Ryan Guno Babel Vágner Silva de Souza

74. dakika: GOL! Beşiktaş farkı açtı! Caner Erkin'in yaptığı ortaya kafayı vuran Oğuzhan, skoru 4-0'a getirdi.

71. dakika: Torshavn'da son değişiklik de geldi. Oyuna ilk yarıda dahil olan Kaimar Saag, maçı tamamlamadan yerini Magnus Holm Jacobsen'e devretti.

68.dakika: Torshavn, kendi ceza sahası içinde kafalardan seken topu uzaklaştırmak isterken Gökhan Töre'nin harika baskısı sonuç verdi ve Beşiktaş korner kazandı. Gökhan Töre baskısı nedeniyle alkış aldı.

66. dakika: Dakikalar 2-0 öndeki Beşiktaş'ın lehine işliyor. İlk maçı da 2-0 kazanan Beşiktaş, turu geçmesi durumunda bir sonraki etapta Avusturya temsilcisi LASK Linz'in rakibi olacak.

64. dakika: Caner Erkin'in ceza sahası dışından denediği şutta kaleci Askham topu çift hamlede kontrol etmeyi başardı.

63. dakika: Bundan önceki son Avrupa maçına West Ham formasıyla 2 yıl önce çıkan Gökhan Töre, yeniden bir Avrupa maçına ayak bastı.

63. dakika: Oyuncu Değişikliği Michal Przybylski Hugin Samuelsen

62. dakika: Oyuncu Değişikliği Jeremain Lens Gökhan Töre.. 

61. dakika: GOL!  Cyle Larin şov devam ediyor! Caner Erkin'in soldan çizgiye inip yaptığı ortaya Larin yükselip kafayı vurdu, top ağlarla buluştu. Kanadalı golcü kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı.

60. dakika: Lens sağ kanatta çizgiye inmeden ortayı yaptı, sol ayağıyla gönderdiği orta savunma tarafından uzaklaştırıldı.

58. dakika: Oğuzhan sol çaprazda ceza sahası dışından şut denedi ama etkisiz giden top kaleye uzak mesafeden auta çıktı.

57. dakika: Torshavn ikinci yarıda kendi yarı alanını da geçip kendi ceza sahasına kadar gömüldü. Beşiktaş, rakip savunmanın kilidini açmakta zorlanıyor.

55. dakika: Caner'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Nielsen ön direkte topu uzaklaştırdı.

54. dakika: Beşiktaş rakip ceza sahası çevresine konuşlanıp kısa paslarla savunmada boşluk aradı ve devamında köşe vuruşu kazandı.

52. dakika: Mücadelede ikinci yarı düşük tempoda gidiyor.

50. dakika: Caner'in soldan içeri gönderdiği yerden pasta Oğuzhan ön direğe hareketlendi ama topa yetişemedi.

48. dakika: Necip Uysal ceza sahası dışından çok sert bir şut gönderdi, yerden köşeye giden topu kaleci Askham uzandı ve aldı.

48. dakika: Torshavn atağında uzak mesafeden gönderilen şut, kaleci Tolga'da kaldı ve deneyimli kaleci çift hamlede topun sahibi oldu.

46. dakika: Beşiktaş ikinci yarıya değişiklikle başladı. Oğuzhan Özyakup oyuna girerken stoper Fatih Aksoy kenara geldi.

46. dakika: İlk yarının son düdüğü geldi. Beşiktaş, B36 Torshavn karşısında soyunma odasına 2-0 önde giriyor.

44. dakika: İlk yarıda normal sürenin sonuna 2 dakikalık kayıp süre eklendi.

43. dakika: GOL! Caner Erkin.. Beşiktaş ikinci golü buldu. Lens sağ kanattan hazırladığı hücumda çizgiye inip ortayı yaptı, yerden giden topa Caner vurdu ve top ağlarla buluştu.

40. dakika: Gary Medel kimsenin beklemediği bir anda ceza sahası dışından çok sert bir şut attı, top direğinin az farkla üstünden auta gitti.

39. dakika: Gary Medel kimsenin beklemediği bir anda ceza sahası dışından çok sert bir şut attı, top direğinin az farkla üstünden auta gitti.

38. dakika: Torshavn bu dakikalarda oyundan tamamen düştü. Beşiktaş, rakip yarı alanda düşük tempoyla topa sahip olup açık arıyor.

37. dakika: Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Lens'in sağdan yaptığı ortada ilk golün sahibi Larin yükselip kafayı vurdu, top direkten geri geldi.

35. dakika: eşiktaş ikinci gole yaklaştı. Ceza sahası içinde oluşan mini karambolde Tolgay seken topa vurdu, Eriksen kale çizgisi üzerinde topu kafayla uzaklaştırdı.

34. dakika: Jeremain Lens'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruş barajdan döndü.

33. dakika: Ryan Babel ceza sahası içine girmek isterken Eriksen'in müdahalesiyle yerde kaldı ve Beşiktaş, ceza sahasının hemen dışında sol çaprazdan frikik kazandı.

32. dakika: Cyle Larin, 2018-19 sezonundaki ilk golünü Torshavn'a attı.

31.dakika: GOL! Beşiktaş aradığı golü buldu. Uzun süre paslaşan siyah-beyazlılarda Caner'in ceza sahasına gönderdiği yerden pasta Lens akıl dolu bir dokunuşla topu topuğuyla Larin'e bıraktı, Kanadalı oyuncu ceza sahası içinde net bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.

28. dakika: Lens sağ kanattan ortayı bu kez yerden yaptı, Larin kale önünde GOL fırsatı için beklerken Torshavn savunmasından yatarak müdahale geldi ve top kornere gitti.

27. dakika: Beşiktaş rakip yarı alanda uzun süre paslaştı. Pozisyonun devamında Caner soldan ortayı yaptı ama doğrudan auta gitti.

26. dakika: Beşiktaş atağında ceza sahasına atılan ara pasında Lens, ceza bölgesinin dışında sol çaprazdan içeri girmek isterken yerde kaldı. Beşiktaş faul beklerken hakem müdahale olmadığını belirtti ve dışarı giden top sonrası aut kararı verdi.

24. dakika: Gökhan Gönül'ün sağ kanattan etkili ortasında Larin, markaj altında zor pozisyonda vuruşunu yaptı ve top yandan auta gitti.

23. dakika: Kendi yarı alanının ortalarından serbest vuruş kazanan Torshavn'da duran topu Askham kullandı, uzun gönderdiği top meslektaşı Tolga Zengin'de kaldı.

21. dakika: Mücadelede 22 dakika geride kalırken golsüz eşitlik sürüyor. Oyun temposu ilk maça nazaran daha düşük ilerliyor.

20. dakika: Torshavn'da sakatlık geçiren Lukasz Cieslewicz oyuna devam edemedi ve yerini Kaimar Saag'a bıraktı.

18. dakika: Torshavn hücuma çıkmak isterken kendi yarı alanında top kaybı yaşadı. Gelişen Beşiktaş atağında Caner sol kanattan ortayı yaptı, savunma uzaklaştırdı. Beşiktaş gole çok yaklaştı. Caner'in ön direğe kestiği ortaya Tolgay uçarak kafayı vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

16. dakika: 4. dakikada sakatlanan Lukasz Cieslewicz topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Konuk ekipte oyuncu değişikliği yapılacak.

15. dakika: Tolgay'ın şık ara pasında Caner sol çizgide hareketlendi, beklenmeden ortayı yaptı ama hakem topun dışarıdan geldiğini işaret etti.

14. dakika: Jeremain Lens sağ kanatta müsait pozisyonda harika bir orta yaptı. Kale önüne giden topa Babel hareketlendi ama yıldız oyuncu dokunuşu yapamadı ve top dışarı çıktı.

13. dakika: Beşiktaş bu dakikalarda rakip ceza alanının çevresine adeta yerleşti. Özellikle Caner sol kanattan sık sık orta yaparak rakip savunmayı hataya zorluyor.

11. dakika: Caner Erkin'in soldan yaptığı ortaya ön direkte Larin kafayı vurdu fakat top az farkla üstten auta gitti.

10. dakika: Beşiktaş oyun kontrolünü elinde tutuyor. Temsilcimiz rakibi kendi yarı alanına hapsetti.

9. dakika: Beşiktaş'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte seken top arkaya hareketlendi, orada bulunan Fatih Aksoy vuruş açısını bulamayınca top herkesi geçti.

8. dakika: Beşiktaş sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Lens'in penaltı noktasına doğru gönderdiği topu Faero kafayla uzaklaştırdı.

7.dakika: Beşiktaş hücumunda Tolgay Arslan ceza sahası dışında üç rakibinden sıyrılmaya çalıştı, seken topu kontrol edemeyince Torshavn savunması topu uzaklaştırdı.

6. dakika: Torshavn savunmasından gönderilen uzun topta Olsen sol kanatta hareketlendi fakat kademeye giren Gökhan Gönül topu çaldı.

5. dakika: Hollandalı yıldız Babel, ceza sahası dışından cepheyi gördü, sağ ayağıyla şutunu gönderdi ama yerden giden top yandan auta çıktı.

4. dakika: Torshavn'ın Polonyalı oyuncusu Lukasz Cieslewicz sakatlık geçirdi. Oyuncunun tedavisi bir süredir saha içinde yapılıyor.

2. dakika: Torshavn sol kanattan atağa çıktı. Olsen sol çizgiye inip orta şansı buldu fakat savunmanın müdahalesiyle top taca çıktı.

1. dakika: İlk atak Beşiktaş'tan geldi. Caner'in sol kanattan yaptığı ortayı kaleci Askhan çıkıp kontrol etti. 

M.Ö: İlk düdük geldi ve karşılaşmaya B36 Torshavn başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER