KAYSERİSPOR

Bernard Mensah transferinde flaş gelişme

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Bernard Mensah'ın satılmasına izin vermedi.

Bernard Mensah transferinde flaş gelişme

Ligin ilk yarısını 10 puanla 18. sırada tamamlayan İstikbal Mobilya Kayserispor'da ikinci yarıda teknik direktör olarak görev yapacak olan Robert Prosinecki transfer şartı sundu. Hırvat teknik adam, takım içerisinden oyuncu gönderilmemesini istedi. Mensah'ın takımdan gideceği yönündeki söylentilerin gerçekleşmemesini isteyen Prosinecki, en az 6 kaliteli oyuncunun takıma kazandırılması gerektiğini de rapor etti.

BİR KANAT, BİR STOPER, İKİ ORTA SAHA İSTİYOR
Özellikle Pedro Henrique, Bernard Mensah ve Artem Kravets'in takımda tutulmasını talep eden Hırvat teknik adam, forvet ve forvet arkası mevkileri için de transfer istedi. Kendisinin de yönetim kuruluna transfer listesi vereceğini Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı aracılığıyla ileten Hırvat teknik adam, bir kanat, iki orta saha, bir stoper transferi yapılması gerektiğini de vurguladı. Bilindiği üzere Mensah'ın adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER