BAŞAKŞEHİR

Başakşehir Fatih Terim isminin değiştirilmesini istiyor

Ligin son haftalarına doğru şampiyonluğu kaybeden Başakşehir'den flaş bir hamle geldi.. Şampiyonluk maçında yaşanan olaylar sonrası Galatasaray ile büyük gerginlik yaşayan Başakşehir stattan Fatih Terim isminin kaldırılmasını istiyor!

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Başakşehir Fatih Terim isminin değiştirilmesini istiyor

Başakşehir'den Fatih Terim için şok hamle! Başakşehir Kulübü, şampiyonluk maçında yaşanan gerginlikler sonrası iç saha maçlarını oynadığı stattan Fatih Terim ismini kaldırmak için harekete geçti.

Yönetim, yapacağı ilk toplantıda bu konuyu değerlendirip karar alacak ardından da Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne başvuracak.
 
FATİH TERİM YUMRUK GÖSTERMİŞTİ 
Hatırlanacağı üzere gerginliklerle başlayan maçta Başakşehir'in golünden sonra ortalık karışmış, kulübeler adeta birbirine girerken Fatih Terim Abdullah Avcı'nın üzerine yürümüş, yıldız oyuncu Robinho'ya da yumruk göstermişti.

TRİBÜNE GÖNDERİLDİLER 
Maçın son bölümünde ise Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'yla beraber tribüne gönderilmişti. Maç sonu Abdullah Avcı, Fatih Terim'in Orhan Ak'a yumruk attığını belirtmiş, "Delikanlı adam devam eder" şeklinde sert bir açıklamada bulunmuştu.

Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER