BEŞİKTAŞ

B36 Torshavn-Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları ekiplerinden B36 Torshavn ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Jeremain Lens'in golüyle erken öne geçtiği mücadelede 2-0'lık skorla rahat bir galibiyet elde etti ve rövanş öncesinde avantajı elde etti. Turun ikinci maçı 2 Ağustos'ta Vodafone Park'ta oynanacak.

B36 Torshavn-Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 2. ön eleme turunda B36 Torshavn'a konuk oldu. Avrupa'da 205, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 103. maçına çıkan Kara Kartal, mücadeleden Jeremain Lens ve Gökhan Gönül'ün attığı gollerle 2-0'lık üstünlükle ayrıldı ve 2 Ağustos'ta oynanacak rövanş öncesinde avantajı elde etti.

Beşiktaş, B36 Torshavn'ı elemesi halinde 3. ön eleme turunda Avusturya'dan LASK ile Norveç'in Lillestrom takımları arasındaki mücadelenin galibiyle eşleşecek. İki takım arasındaki ilk maçı LASK, 4-0'lık skorla kazandı.

B36 Torshavn-Beşiktaş maçı fotoğraflarıB36 Torshavn-Beşiktaş maçı fotoğraflarıB36 Torshavn-Beşiktaş maçı fotoğraflarıB36 Torshavn-Beşiktaş maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ST. JOSEPH VE OFK TİTOGRAD'I ELEMİŞTİ

B36 Torshavn, ilk önce Cebelitarık ekibi St Joseph's iki maç sonunda penaltılarla daha sonra da OFK Titograd'ı eleyerek 2. ön eleme turuna geldi.

FENERBAHÇE ELEMİŞTİ

Faroe Adaları ekibi daha önce 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe'yle UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştı. Fenerbahçe rakibini İstanbul'da 4-0, deplasmanda ise 5-0 yenerek elemişti.

ŞENOL GÜNEŞ, REKORUNU 27 MAÇA ÇIKARDI

Beşiktaş'ın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör durumunda bulunan Şenol Güneş, B36 Torshavan karşılaşmasıyla bu rekorunu 27 karşılaşmaya çıkardı. Siyah-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonundan beri bu görevde bulunan Güneş yönetiminde oynadığı 27 Avrupa karşılaşmasında 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Şenol Güneş döneminde 43 gol atan Beşiktaş, rakiplerinden 40 gol yedi.

B36 TORSHAVN : 0-2 : BEŞİKTAŞ

Son düdük geldi! Beşiktaş, Torshavn'ı Lens ve Gökhan Gönül'ün golleriyle deplasmanda 2-0 mağlup ederek rövanş için avantaj elde ediyor.

90. dakika: Maçın sonuna 3 dakikalık kayıp süre eklendi. 

88. dakika: Beşiktaş yine uzun süreli paslarla kaleye kadar sokuldu ancak son vuruş gelmeyince tehlike sona erdi. 

87. dakika: Maçın son dakikaları yaklaşırken süre Beşiktaş'ın lehine işliyor. 

84. dakika: Beşiktaş'ta uzun süreli paslaşmalardan sonra Lens sağ çaprazdan kale önüne sert ortayı gönderdi, kaleci Hentze hata yapmadan topu kontrol etti. 

78. dakika: Son 10 dakikalık dilime girdik. Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğü sürerken iki takımın da temposu düşüşte. 

76. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Lens kaleye yakın bölgeden bir türlü şut açısını bulamadı. Devam eden pozisyonda sağ çaprazdan Babel şutunu attı, auta çıktı. 

74. dakika: Tolgay sol kanattan orta yapmak istedi ama topu gönderdiği alanda hiç kimse yoktu, doğrudan auta çıktı. 

72. dakika: Beşiktaş'ta orta sahanın ilerisine çıkan Fatih Aksoy ara pasını çizgiye gönderdi ama hızlı giden top auta çıktı. 

70. dakika: Babel sol çaprazdan ceza alanına doğru hareketlendi, içeri girmeden topu sağına çekti ve şutunu gönderdi ama top auta çıktı. 

67. dakika: Caner Erkin'in kale önüne açtığı etkili ortada kaleci Hentze çıktı ve topu aldı. 

65. dakika: Torshavn'ın ilk şutu, 65. dakikada geldi. Przybylski'nin uzaktan vuruşu kaleci Tolga Zengin'de kaldı. 

64. dakika: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Ryan Babel topla birlikte hareket etti, ancak savunmaya takıldı ve tehlike bölgesine giremeden atak sona erdi. 

62. dakika: Olsen'in sağ kanattan kullandığı uzun taç atışında bir anlık karambol oluştu ama hemen sonrasında Beşiktaş topu tehlike bölgesinden uzaklaştırdı. 

60. dakika: Caner sol kanattan açıyı bulup ortayı yaptı, Larin'den önce savunma topu kafayla karşıladı. 

58. dakika: Beşiktaş sağlı sollu ortalarla rakip kalede fırsat arıyor. Gökhan Gönül, Lens ve Caner Erkin sık sık orta yapmaya devam ediyor. 

56. dakika: Torshavn son dakikalarda kendi yarı alanında pas yapmaya başladı. Torshavn taraftarları takımını alkışlıyor. 

54. dakika: Tolgay Arslan ceza sahası dışından şut açısını buldu, kaleyi görüp vuruşunu yaptı ama top üstten auta çıktı. 

53. dakika: Beşiktaş yine rakip ceza yayı çevresine yerleşmeye başladı. Atak devam ederken son olarak Caner Erkin'in soldan ortası geldi, savunmadan döndü. 

B36 Torshavn-Beşiktaş

52. dakika: Beşiktaş sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasında seken top Larin'in önünde kaldı ama top ayağına oturmadı ve pozisyon sona erdi. 

50. dakika: Ryan Babel'in hazırladığı pozisyonda sağ çizgideki Lens topla buluşup ortayı yaptı ama ön direkte Torshavn savunması topu uzaklaştırdı. 

49. dakika: Torshavn sağ kanattan etkili gelmek üzereyken çizgiye atılan ara pasında Necip yatarak kritik bir müdahale yaptı ve topu taca yolladı. 

47. dakika: Sağdan gelişen atakta Gökhan Gönül'ün ortasında savunmanın müdahalesiyle top kornere çıktı. 

46. dakika: İkinci yarıya da ön alanda baskıyla başlayan Beşiktaş'ta Caner sol kanattan ortayı yaptı, etkili gitmeyen top herkesi aştı. 

İlk yarının son düdüğü geldi. Beşiktaş, soyunma odasına 2-0 önde giriyor.

45. dakika: Torshavn atağında Cieslewicz topla birlikte Beşiktaş yarı alanına doğru hareketlenirken Necip'in faulüyle atak sona erdi. 

44. dakika: Lens bu kez sol kanattan çok etkili geldi, rakibini geçip ortayı da yaptı ama ceza sahası içinde Larin ve Babel topa kafayı vuramadı. 

43. dakika: Torshavn'da erken bir değişiklik geldi. Alex Mellemgaard kenara alınırken Benjamin Heinesen oyunda. 

42. dakika: Lens, sağ kanattan harika bir orta yaptı, kale önünde Babel topa net pozisyonda dokunamadı ve üçüncü GOL fırsatı kaçtı. 

40. dakika: Caner Erkin'in sol kanattan kullandığı taç atışının ardından gelişen atakta Gökhan Gönül kaleyi önüne aldı, şutunu gönderdi ama savunmaya çarptı. 

36. dakika: Ceza sahasına gönderilen uzun topta Lens sol çizgide topla buluştu, rakibinden sıyrılamayınca atak sona erdi. 

34. dakika: Larin'in ceza sahası dışından gönderdiği ara pasında Tolgay topa hareketlendi ama hızlı giden top doğrudan auta çıktı. 

32. dakika: Sol kanattan kullanılan taç atışında Larin ceza sahası içinde topla buluştu, sol çaprazdan kaleye sırtı dönükken dönerek şutunu gönderdi ama kaleci Roi Mork Hentze kritik bir müdahaleyle topu çeldi. 

30. dakika: Caner Erkin etkili bir orta daha yaptı. Kale önüne gönderdiği ortada kaleci Roi Mork Hentze çıktı ve topu aldı 

B36 Torshavn-Beşiktaş

28. dakika: Tolgay Arslan'ın sağ çaprazdan ceza sahasına ortaladığı topta Babel topla buluşmak isterken savunma karşıladı. 

26. dakika: GOL Beşiktaş ikinci golü de buldu! Sol kanattan X'in kullandığı köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Gökhan Gönül topuğuyla şık bir gole imza attı ve siyah-beyazlı ekip skoru 2-0'a getirdi. 

25. dakika: Beşiktaş atağında Jeremain Lens ortayı yapıyor ancak etkili olamıyor. Maç B36 Torshavn lehine kale vuruşu ile devam edecek.

24. dakika: Maç B36 Torshavn lehine kale vuruşu ile devam edecek.

22. dakika: Alex Mellemgaard rakip atağı kornerle savuşturdu. Köşe vuruşu kullanılacak. Beşiktaş adına Caner Erkin sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.Topu uzaklaştıran Bjarni Petersen.

21. dakika: Ceza sahasına doğru Ryan Babel ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Alex Mellemgaard. Ceza sahasına doğru Jeremain Lens ortasını yapıyor.

20. dakika: Maç yeniden başladı.

19. dakika: Beşiktaş takımından Gary Medel, Robert Brockie ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor. Robert Brockie sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri şu anda tedavisini yapıyorlar.

18. dakika: Ceza sahasına doğru Ryan Babel ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Bjarni Petersen.

17. dakika: Maç yeniden başladı.

17. dakika: Beşiktaş takımı oyuncusu topu uzaklaştırıyor. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.Odmar Faeroe sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri şu anda tedavisini yapıyorlar.

16. dakika: B36 Torshavn adına Alex Mellemgaard sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Cyle Larin topu uzaklaştıramadı ve takımı için tehlike yarattı.

B36 Torshavn-Beşiktaş

14. dakika: Torshavn sağ kanattan Olsen ile uzun bir taç atışı kullandı, devamında korner kazandılar.

13. dakika: Adriano ceza sahası dışından çok sert bir şut gönderdi, etkili giden top az farkla auta gitti.

13. dakika: Beşiktaş takımından Caner Erkin harika bir orta yapıyor. Caner Erkin yine sol kanattan kale önüne nefis bir orta gönderdi, tehlike bölgesinde topa istediği vuruşu yapamayan Larin, dokundu ama top az farkla auta gitti.

12. dakika: Beşiktaş takımından Jeremain Lens topu ceza sahasındaki takım arkadaşı ile buluşturmaya çalıştı, ancak yaptığı orta rakip oyuncu tarafından uzaklaştırıldı.

11. dakika: Ceza sahasına doğru Caner Erkin ortasını yapıyor. Beşiktaş, Cyle Larin ile yükleniyor, bir şut ama farklı şekilde auta gidiyor. Maç B36 Torshavn lehine kale vuruşu ile devam edecek.

10. dakika: Beşiktaş takımından Jeremain Lens ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor, ancak rakip oyuncu araya giriyor. Roi Moerk Hentze çıkıyor ve topu kontrol ediyor.

8. dakika: GOL - Jeremain Lens golü bulan oyuncu! Golün asistini yapan oyuncu Caner Erkin.

8. dakika: B36 Torshavn takımından Meinhard Olsen, Tolgay Arslan ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

7. dakika: Topu uzaklaştıran Alex Mellemgaard. Cyle Larin topu eliyle kontrol ediyor.

6. dakika: Serbest vuruş için topun başına gelen isim Lukasz Cieslewicz. Ceza sahasına doğru orta olarak kullandı. Tolga Zengin çıkıyor ve topu kontrol ediyor. Ceza sahasına doğru Gökhan Gönül ortasını yapıyor.

5. dakika: Beşiktaş takımından Caner Erkin, Erlendur Magnussen ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

4. dakika: Beşiktaş adına Jeremain Lens sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

3. dakika: Caner Erkin uzun oynuyor. Beşiktaş takımından Fatih Aksoy harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli atağı engelliyor.Bjarni Petersen rakip atağı kornerle savuşturdu. Köşe vuruşu kullanılacak.

1. dakika: Hava şartları ve zemin futbol oynamaya son derece müsait. Ceza sahasına doğru Jeremain Lens ortasını yapıyor.Topu uzaklaştıran Odmar Faeroe.

1. dakika: Santra vuruşunu kullanan takım Beşiktaş.

İLK 11'LER

B36 Torshavn: Roi Mork Hentze, Andrias Hognason, Odmar Fareo, Mellemgaard, Petersen, Erlendur Magnusson, Robert Brockie, Magnus Holm Jacobsen, Meinhard Olsen, Kaimar Saag, Lukasz Cieslewicz

Beşiktaş: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Necip Uysal, Fatih Aksoy, Adriano, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Jeremain Lens, Ryan Babel, Cyle Larin

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER