SÜPER LİG

Aziz Yıldırım'a çılgın öneri

Diego Ribas'tan iyice umudu kesen Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo, Manchester City'nin yedek yıldızı Nasri'yi baskan Aziz Yıldırım'a önermeye hazırlanıyor.

Aziz Yıldırım'a çılgın öneri

Fenerbahçe'ye ilk geldigi sezon beklentilerin çok altında kalan, bu sezon ise Pereira ile yeni sayfa açmak isteyen Ribas hayal kırıklıgı yaratmaya devam ediyor.  

Orta alanda "beyin" görevini hakkıyla yerine getiremeyen, golcüleri iyi paslarla besleyemeyen Diego kredisini hızla tüketiyor. Teknik direktör Pereira bu duruma çözüm ararken sportif direktör Terraneo ise devre arasında Diego'nun yerine kaliteli bir ismin alınması için planlar yapmaya basladı bile.   

NASRİ

Yönetimin ve teknik heyetin onayını aldıktan sonra Diego'yu elden çıkarmanın hayalini kuran Terraneo, bu oyuncunun yerine Manchester City'li Samir Nasri'yi düsünüyor.

1 dakika bile oynamadılar yollar ayrılıyor!Bu sezon Galatasaray’da bir dakika bile süre alamayan isimlerle devre arası yollar ayrılıyor...

Fotomaç'ın haberine göre; Italyan futbol adamı, Ingiliz ekibinde kulübeye mahkum olan 28 yasındaki Nasri'yi ikna edebilecegine inanıyor. Teknik direktör Pereira ile devre arasında yapılacak operasyon hakkında sık sık görüsen sportif direktör Terraneo, Nasri konusunda baskan Aziz Yıldırım'a henüz bir sey söylemedi.  

Simdilik Nasri'nin ve Manchester City'nin nabzını yoklama asamasında olan Terraneo, planını iyice olgunlastırdıktan sonra baskan Aziz Yıldırım'a sunacak. M.City ile sözlesmesi 2019'da bitecek olan Cezayir asıllı Fransız futbolcu bu sezon ligde 7 maçta 1 gol attı. Nasri orta sahanın ortasında, sol kanatta ve sag kanatta görev yapabiliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER