BEŞİKTAŞ

Aykut Torunoğulları'ndan Beşiktaş taraftarlarına çağrı: Lig daha bitmedi!

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e karşı istifa çağrılarını eleştirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Aykut Torunoğulları'ndan Beşiktaş taraftarlarına çağrı: Lig daha bitmedi!

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, Beşiktaş ile ilgili birlik ve beraberlik üzerine mesaj verdi.

Polemik Haber'de yer alan Aykut Torunoğulları'nın ilgili yazısı:

Ezeli rakiplerimizin biri küme düşmemeye oynuyor, diğeri ile aramızda sadece 5 puan var. Bu yıl şampiyon olacak gibi görünen takım hiç kimsenin hesabında olmayan M.Başakşehir.

Bizim asıl hedefimizin Şampiyonlar ligine katılmak olmasıdır. Ve buda çok zor değil,Sadece 5 puan fark ve oynanacak çok maçlar var. 
Buna da hocamız Şenol Güneş ve mevcut oyuncularımız ile ulaşabileceğiz. 

Anlayamadığım durum bir kısım taraftarlarımızın tavrı !

Evet bu yıl Şenol hocada bir çok hatalar yaptı bunu biliyoruz. Ama unutmayalımki Biz Şenol Güneş ile 4 yılda 2 şampiyonluk yaşadık, Şampiyonlar ligini grubundan namağlup  ve bugüne kadar en çok puan alan Türk takımı olarak çıktık. 

İkinci yarı başladı ve daha hiç yenilmeyen bir Beşiktaş var!

Ve mutlaka Şampiyonlar ligi hedefi var. Bizden daha kötü durumda olan rakip takımların başlattığı ve ellerini ovuşturarak,sırıtarak izledikleri komple ve anlaşılmaz saldırılara büyük Beşiktaş camiası ve taraftarı olarak izin vermemeliyiz..!

Şenol Güneş yeri ve zamanı geldiğinde gidecek zaten.

Ama böyle bir zamanda bu takımın hocasına birilerini mutlu etmek için kendi sahamızda küfür etmek istifaya çağırmakta nedir..!

Beşiktaşlılık duruşuna örf ve adetine yakışmıyor ...

Lig daha bitmedi birlik ve beraberlik zamanı bugünlerdir...

Göztepe maçında büyük Beşiktaş taraftarı renklilerin ve medyasının bu oyunlarını bozacağına yürekten inanıyorum.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER