FUTBOL

Arda Turan'dan Galatasaray için büyük fedakarlık!

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte ocak ayı için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Arda Turan'dan Galatasaray için büyük fedakarlık!

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Rakibini Falcao (2), Celutska (k.k.) Babel ve Taylan Antalyalı'nın attığı gollerle 5-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, ligin ilk yarısını moralli kapattı.

Bu sezon hem lig hem de Avrupa'da istediği performansı sahaya yansıtamayan Cimbom'da Antalya temsilcisiyle yapılan maçın ardından gözler ara transfer dönemine çevrildi. Hızlı bir yaz transfer dönemi geçirmesinin ardından takıma dahil olan oyuncuların çoğundan istediği katkıyı alamayan Galatasaray, ocak ayında da kadrosunda büyük değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Yapacağı takviyelerle sezonun ikinci yarısında bambaşka bir grafik sergilemek isteyen Aslan'ın Onyekuru ve Sarrachi ile anlaşma sağlandığı ve iki oyuncuyla da 1.5 yıllık sözleşme imzalanacağı iddia edildi.

Takıma dahil edeceği isimlerle birlikte birçok oyuncuyula yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da başta kadro dışı bırakılan Nzonzi ile birlikte Nagatomo, Mariano, Belhanda ve Seri'nin de takımdan gönderileceği öğrenildi.Oyuncu arayışlarını sürdüren ve FFP nedeniyle kiralık ve bedelsiz olarak kadrosuna katabileceği isimlere yönelen Galatasaray'ın transferdeki bir diğer hedefiyse Arda Turan...

A Milli Takım'da dönemin teknik direktörü Fatih Terim ile yaşadığı gerginlik sonucu arası açılan, Atletico Madrid'in ve Barcelona serüveni sonrası Türkiye'ye dönen Arda Turan, Medipol Başakşehir-Galatasaray maçında eski hocası Fatih Terim'in yanına giderek elini öpmüş ve ikilinin arasındaki buzlar erimişti.

Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim de Antalyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında tecrübeli futbolcu ile ilgili "Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki ilişki ile, futbolcu Arda Turan ile teknik direktör Fatih Terim arasındaki ilişkiyi ayıralım. Arda çok önemli bir oyuncu, Galatasaray için de önemli bir figürdü."

"ARDA FUTBOLU GALATASARAY'DA BIRAKMALI"

"Arda Galatasaray'da mı futbolu bırakmalı derseniz, oyum bundan yana olur. Arda iyi bir Galatasaraylı, Galatasaray da kendi çocuklarına her zaman sahip çıkar. Nasıl olur, henüz bilmiyorum." ifadelerini kullanarak Arda'nın sarı-kırmızılı takıma dönmesine yeşil ışık yakmıştı.

Tüm bu gelişmelerin ardından ocak ayında Galatasaray'a dönmesine kesin gözüyle bakılan Arda'dan flaş bir hamle geldi.

Medipol Başakşehir, eski takımına dönmek için gün sayan 32 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz olarak Galatasaray'a göndereceği ve Arda'nın 6 ay için Galatasaray'dan maaş talep etmeyeceği öğrenildi.Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER