FUTBOL

Arda Turan transferin şifresini verdi! Topu Fatih Terim'e attı

Galatasaray'a transferi konuşulan Arda Turan birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. Arda Turan, Galatasaray taraftarı ve Fatih Terim ile ilgili konuştu.

Arda Turan transferin şifresini verdi! Topu Fatih Terim'e attı

Galatasaray'a transferi konuşulan Arda Turan önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından, Galatasaray taraftarına kadar pekçok konuda önemli ifadeler kullandı.

Arda Turan "Galatasaray taraftarlarının gözünde antipatik durumum varsa bana haksızlık yapıldı. Galatasaray'a kesinlikle yanlış yapmadım.'' dedi.

Ayrıca açıklamalarına "Birçok yanlış yaptım hataları kabul ediyorum. Yanlışlarımın bedelini de ödedim. Ancak Galatasaray'a bir yanlış yapmadım. Messi ve Ronaldo dışında da çok az oyuncu 15-20 sene devam etti." ifadelerini ekledi.

Şampiyonluk yarışı hakkında da yorum yapan Arda Turan, "Trabzonspor ve Galatasaray'ı önde görüyorum" dedi.

"Galatasaray planlarının neresinde?" sorusunu cevaplayan Arda Turan "Fatih hoca ne derse o olur. Galatasaraylı olarak kurallara göre davranacağım. Galatasaray'a hiç yanlışım olmadı. Ben her yönetici, her başkanla saygı ve sevgi çerçevesinde oturup konuşmaya hazırım. Fatih hocanın olduğu yerde benim talebim olamaz. Fatih hoca gel derse geliriz, git derse gideriz." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER