DİĞER HABERLER

Arda Turan Fatih Terim ile yaptığı görüşmeyi anlattı

Corona virüs testi yaptıran ve sonucunun pozitif çıktığı Fatih Terim ile ilgili Arda Turan'dan önemli açıklamalar geldi. Arda Turan, Fatih Terim ile yaptığı o görüşmeyi anlattı. Ayrıca tecrübeli hoca için övgü dolu sözler söyledi.

Arda Turan Fatih Terim ile yaptığı görüşmeyi anlattı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili Arda Turan'dan önemli açıklamalar geldi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID 19 diğer bir adıyla 'corona virüs' spor dünyasını da olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Sarı kırmızılıların hocası Fatih Terim de bu virüse yakalanan isimler arasında. Yaptırdığı test sonucunun pozitif çıkması başta ailesi olmak üzere tüm Fatih terim hayranlarını bir hayli üzdü.

Fatih Terim ile görüştüğünü ifade eden Arda Turan ise tecrübeli hoca ile ilgili TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Arda, koronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim hakkında, "Fatih Terim'in yeri her zaman çok ayrıdır. Hemen döneceğine inanıyorum. Fatih Terim ile konuşma fırsatım oldu sesi gayet iyi geliyordu. Motivasyonu yüksekti" dedi.

Arda Turan kendi geleceği ile ilgili soruya "Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak oynayabileceğimi düşünüyorum. Sahada olmak önemli ama her şeyden önce sağlık gelir” cevabını verdi.

Arda Turan da #EvdeKal çağrısında bulundu

"#EvdeKal" çağrısını yineleyen tecrübeli futbolcu "En önemli şey hep beraber evde kalıp kurallara uymak" açıklamasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER