FENERBAHÇE

Ali Koç'tan transfer müjdesi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Ali Koç'tan transfer müjdesi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maçtan sonra birçok konuda açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, transfer çalışmaları ile ilgili, "Önümüzdeki 3 gün içinde 3-4 tane de transfer olabilir, 1 tane de olabilir. FFP kuralları çerçevesinde takımı kuvvetlendirmeye çalışacağız. Son güne kadar çalışacağız. Bugün yarın biter diye düşünüyordum ama zor oluyor biliyorsunuz. Yüksek Divan Kurulu'na kadar bitireceğiz."

Başkan Koç şöyle konuştu: "Çok mutluyuz. Çünkü şanssızlığımızı kırdık. Şanssızlık mı uğursuzluk mu dersiniz olumsuz gelişmeler yüzünden istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bu gece şanssızlığımızı kırdık. Mutluyuz. İçinde bulunduğumuz duruma bakınca çok mutlu olacak bir şey yok, ama inanıyoruz ki seri galibiyetler alacağız. 

"Allah taraftarlarımızdan razı olsun"

Taraftarımıza teşekkür ediyorum. En kötü sezonumuzu geçirsek de her zaman yanımızda oldular. Sadece bu gece için değil tüm sezon için onlara teşekkür etmek istiyorum. Kolay değil, her camia bunu başaramaz.

"Hiçbir yere gitmiyoruz"

Allah onlardan razı olsun. Bugün sürekli yerden yere vuruluyoruz, köşe yazılarına maruz kalıyoruz. Biz eleştiriye açığız, öyle olmasak kendimizi eleştirmezdik. Ama eleştirinin de sınırı var. Biz buradayız hiçbir yere gitmiyoruz.

"Doğru yoldan sapmayacağız"

Görüyorum ki, duruşumuz ve değişmeyecek olan yaklaşım tarzımız bazı yerlerde farklı yerlere çekildi. Fenerbahçe Kulübü olarak örnek olmaya çalışıyoruz. Biz doğru yoldan sapmayacağız. Üzerimize haddinden fazla saldırı oluyor. Bu bizi güçlendirir.

"Yayıncı kuruluş özetlerde imtinalı davranmalı"

Taraftar arkamızda olduğu müddetçe güçleneceğiz, biz güçlü insanlarız. Bugün hakkımızla kazandık. Yayıncı kuruluşa ricam var. Özetlerde daha imtinalı davranmalılar.
 
"Mehmet Ekici'ye yapılan net penaltı"
 
Bursaspor maçında Skrtel'e verilmeyen penaltı var. Bugün Mehmet Ekici'ye yapılan net penaltı ve Hasan Ali'ye verilen sarı kart... Bunun gibi ince ince noktalar var. 90 dakikalık maçın 3.5 dakikalık özeti kolay değil ama sizin seçtiğiniz görüntüler herkesi etkiliyor"
 
"Yüksek Divan Kurulu'nda cevap vereceğim"
 
2-2'lik Galatasaray maçında tartışmalı anlar vardı. İki takımın da tartışmalı golü vardı. Yüksek Divan Kurulu'nda bunu ayrıntılı konuşacağız. Bugün de enteresan kararlar vardı. Yüksek Divan Kurulu’nda cevap vereceğim.
 
Transfer açıklaması
 
Önümüzdeki 3 gün içinde 3-4 tane de transfer olabilir, 1 tane de olabilir. FFP kuralları çerçevesinde takımı kuvvetlendirmeye çalışacağız. Son güne kadar çalışacağız. Bugün yarın biter diye düşünüyordum ama zor oluyor biliyorsunuz. Yüksek Divan Kuruluna kadar bitireceğiz."

Yorumlar
TREND HABERLER