FENERBAHÇE

Ersun Yanal maçtan sonra ayrılığı açıkladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yeni Malatyaspor maçı sonrası hak ederek kazandıklarının altını çizdi.

Ersun Yanal maçtan sonra ayrılığı açıkladı!

Tecrübeli hoca, hayal kırıklığı yaratan Slimani ile ilgili "Olmadı yapamadı. Şu an bizimle beraber değil. Görüşmeleri var ve biz de izin verdik. Görüşmelerine baksın, sonra konuşuruz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, hak ederek bir galibiyeti aldıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Kazanamadığımız süreci yaşıyorduk. Kazanan bir takım süreci yaşamalıydık. Çok istekliydik. Kazanamamanın stresini yönetmek ayrıydı. Kazanmayı hak etmek yolunda ilerlemeliyiz. Hedeflerimiz kazanmaktan öte. Bugün iyi bir şey gerçekleşti. Bize yakışmayan goller yedik. Yüksek bir güven oynayan Fenerbahçe'nin zaman zaman ortaya çıktığını gördük. Rakibimize saygı duyuyoruz. Rakibimizin savunması Türkiye standartlarının üstündeydi. Burada baskı kurmak, ataklar bulmak, tehlikeyi az görmek kazanırken hak ettiğimizi gösterdi" dedi.
 
Geçmişe takılmadığını aktaran tecrübeli teknik adam, "Ben geri dönmeyi uygun bulmuyorum. Şu anı yaşamak bizim işimiz. Geçmişten referans alıp, önümüze katacaklarını düşünmeliyiz. Oyuncularıma hep 2 yol gösteriyorum. Kulübün ve camianın büyüklüğü ile ağırlığı. Çok önemli bir misyon yüklendiğimizi anlatıyoruz. Fenerbahçe'ye layık görülen alınan futbolcular tartışılıyor, bunlar olabilir. Biz Fenerbahçe'nin oynayacağı oyundaki performansını yukarı çıkarmak için önemli olan Fenerbahçelilik. Israrla istediğimizi oyunu çalışıyoruz. Bazen aksayacak ve sorun olacak yine. Biz bugün hak ederek kazandık. Misyonumuz hak ederek kazanmak" ifadelerini kullandı.
 
'Taraftarlara teşekkürler'
 
Ersun Yanal, Fenerbahçe taraftarlarının büyüklüğüne işaret etti. Yanal, "Taraftarlara desteği için teşekkür ediyorum. Protesto etme ve beğenmeme hakkı var taraftarın. Ancak bugün gelerek bize destek olarak ne kadar büyük olduklarını gördüm" dedi.
 
'İşimiz çok zor'
 
Transfer çalışmalarını ve Islam Slimani'nin son durumunu aktaran Ersun Yanal, zor bir dönemden geçtiklerini kaydetti. Tecrübeli teknik adam, "Slimani bugün İngiltere'de bonservisine sahip takım en çok maaşı kendisine ödüyor. Ama olmadı yapamadı. Şu an bizle beraber değil. Şu an görüşmeleri var ve biz de izin verdik. Görüşmelerine baksın, sonra konuşuruz. Slimani'nin Fenerbahçe ile olan bağları zayıflamıştır. Biz başkan ve yönetimimizle planlarımızı yaptık. Zor bir dönem, taraftarımızın kızgınlığını anlıyorum, ama gerçekten çok zor bir dönem" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
TREND HABERLER