SPOR MEDYASI

Mustafa Denizli'den Arda Turan'a şok sözler!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, şarkıcı Berkay ile ilgili yaşadığı hadiseden dolayı 12,5 yıl hapsi istenen Arda Turan'a 'Türkiye'ye tatile bile gelme' uyarısında bulundu.

Mustafa Denizli'den Arda Turan'a şok sözler!

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş'in yerine getirilen Mustafa Denizli TGRT Haber'de yayınlanan Maç Yeni Başlıyor programında Arda Turan'la ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Mustafa Denizli, Nobre ile ilgili ''Nobre'nin benimle ilgili 'Çalıştığım en iyi teknik adam' demesinin en önemli nedeni; bana güvenmesi ve adil karar verdiğime inanması. Sportif direktör, ünvan olarak teknik adamın üzerinde görülen bir ünvan. Bu teknik adamın üzerindeki ünvan, taşıyan ki tecrübesiyle, bilgisiyle, tespitleriyle benden daha iyi durumda olabilir mi! Eğer olursa zaten başımızın üzerinde yeri var.'' sözlerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'deki liderlik mücadelesini değerlendiren Mustafa Denizli  ''Biz ligde diğer takımların rakibi olmak pozisyonundayız. Yani diğerleri, şampiyonluk yaşamış takımlar, biz onlara rakip olabilirsek zaten olağanüstü bir başarı yakalamış oluruz. Fakat, şampiyonluk kelimesi işin içine girdiği zaman bu müthiş bir baskı yaratır. Bu manada biz önümüzdeki diğer takımların biraz gerisindeyiz. Telafi edilmeyecek bir durum mu, asla değil. Ben yıllarca o yarışın içinde olmuş birisiyim.'' şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Volkan Demirel Ali Koç ile ne görüşecek?

Son günlerde Arda Turan'ın şarkıcı Berkay ile yaşadığı olaylara da değinen tecrübeli teknik adam ''Arda Turan'ın yüzüne de söyledim, 'Türkiye'ye tatile bile gelme' dedim. Arda bir değerdir. Ona en büyük dersi kendisi verir. Cenk de Türkiye'ye gelmesin. Kariyeri gerileyecekse gelmesin.'' ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER