FUTBOL

Yılmaz Vural, canlı yayında Başkanla tartıştı: Saf mısın sen?

Giresunspor'la anlaştıktan 3 hafta sonra takımdan ayrılan Yılmaz Vural, Başkan Mustafa Bozbağ ile canlı yayında tartıştı.

TFF 1.Lig ekiplerinden Giresunspor ile anlaştıktan 3 hafta sonra yollarını ayıran Yılmaz Vural, TRT Spor'da katıldığı bir programda başkan Mustafa Bozbağ ile tartıştı.

Canlı yayına telefonla bağlanan Mustafa Bozbağ, Yılmaz Vural'ın takımdaki oyuncuların hangi mevkiide oynadığını bilmediği imasında bulundu. O sözlere sinirlenen Yılmaz Vural, başkana sert tepki gösterdi. Bu görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER