1.LİG

Yeni Malatyaspor daha çok destek istiyor

Yeni Malatyaspor’da, Başkan Adil Gevrek, taraftarların takıma destek vermelerini istedi

Yeni Malatyaspor daha çok destek istiyor

Yeni Malatyaspor Başkan Adil Gevrek, Ümraniye müsabakası sonrası yaptığı açıklamada, Ümraniyespor’u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Taraftarlarımız takımımızın her zaman yanında olmalı ve bu çetin mücadelede desteklemeli” dedi.

"Stadı doldursunlar"

Yeni Malatyaspor dolu dizgin!

Ümraniyespor karşısında aldıkları galibiyetle hem liderliklerini sürdürdüklerini hem de rakip takımlarla aralarındaki puan farkını açtıklarını aktaran Adil Gevrek, "Ümraniyespor karşısında futbolcularımız iyi mücadele etti ve önemli bir galibiyet aldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak bu stadı doldurmamız gerekiyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda taraftarlarımızın stadı doldurup, şampiyonluk havasına girmesi gerekiyor. Biz eğer şampiyon olmak istiyorsak bu işe 4 elle sarılmalıyız" dedi.

Malatyaspor liderliği koruyor

 "Yalnız bırakmasınlar"

Başkan Adil Gevrek, "Bu ligde henüz neyin ne olacağı belli değil. Evet ortada her şeyiyle mücadele eden ve gereken her türlü özveriyi gösteren bir teknik heyet var ama bunun bir de taraftar ayağı var. Biz eğer olayın bu kısmını atlarsak önemli bir hata yapmış oluruz. Kimse, 'Nasıl olsa takım galip geliyor, sıcak evimde televizyondan maçı seyredeyim' diye aklından geçirmesin. Bu ligde taraftar faktörünün ne kadar önemli olduğu ortada diye düşünüyorum. Evet, Ümraniye maçında en az 6 bin civarında bir taraftarımız vardı ama bu bizim gibi büyük camialarda büyük bir sayı değil. O yüzden takımımızın her zaman yanında olmalı ve bu çetin mücadelede desteklemeliyiz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER